УЕБШОП БЪЛГАРИЯ ООД

Контакти

гр. Варна
ул. Младежка № 23
Тел.: 052 91 67 24
Вижте в Google Maps
Контактната информация и дейността на фирмата са актуализирани на 2022-03-23

E-mail

Кликни, за да видиш e-mail

Уеб сайт

  • Съобщи за неточност

    Моля, ако сте забелязали пропуски или неточна информация в този профил, тук е мястото да съобщите за това.

    Съобщи за неточност
  • Статистика
  • Поискай оферта
  • Рейтинг 1
  • Място 372/2584
  • Посещения 825

Информация за фирмата

УЕБШОП БЪЛГАРИЯ ООД е фирма, която е на пазара от 2012 г., но опитът ни в рекламата е от над 15 години. Предлагаме както бързо изпълнение на поръчките, така и високо качество на печат и довършителни процеси.

Сфера на дейност

Рекламни агенции

Рекламна агенция On Print е част от Уебшоп България ООД. Създадохме сайта onprint.eu, за да запознаем нашите клиенти с услугите и продуктите, които предлагаме. Ние сме млад и креативен екип от хора, стремящи се да предлагат  добри рекламни решения на сравнително ниски цени. Това, на което държим и винаги е бил наш пътeводител, е клиентът да получи качествена продукция и да остане доволен. Предлагаме Ви както бързо изпълнение на поръчките, така и високо качество на печат и довършителни процеси.

Разполагаме с  плоскопечатащи UV машини с размери на печатаемото поле 250/130см на марката Mimaki, както и с  UV машини за печат на рекламни сувенири с по-малки размери на марката Mimaki и са със CMYK + бяло мастило + Лак.

Оборудвани сме с лазери за рязане и гравиране на метал, дърво, пластмаса, както и ред  други машини за автоматичен печат и довършителни процеси. Предлагаме  и производство на индивидуални рекламни пакети,  съобразени с изискванията и желанията на клиента.

Предлагаме и печат върху текстил, като за него  разполагаме с 2 машини на марката Brother GTX Pro като  те са с висока скорост на печат и фотореалистично качество на напечатаното изображение.

За дигиталния листов печат, разполагаме с дигитална преса Xerox Versant 180. Висока скорост на печат и постоянни цветове от първия до последния цвят. Подходящ за печат на глави за календари, визитки, флаери, брошури, каталози, бланки, менюта и ред други рекламни продукти. 

Сувенири

Ние сме един от основните вносители на рекламни сувенири. Имаме изградена търговска мрежа в цяла България. От 2020 г. фирмата е официален представител на рекламни сувенири с марката Hidea. Разполагаме с иновативен уеб базиран софтуер за поръчки на рекламни сувенири  с включена персонализация, както и следене в реално време на складови наличности.
Предлагаме брандиране на всички продукти, изложения в нашия онлайн каталог.

Тагове

Color Switcher