Текс системс ЕООД

Контакти

гр. София
1528, НПЗ Искър, ул. Мюнхен 14, БЦ Искър Юг
Тел.: 0893/ 777 710
Тел.: 0877/ 752 075
Вижте в Google Maps
Контактната информация и дейността на фирмата са актуализирани на 2023-09-26

E-mail

Кликни, за да видиш e-mail
  • Съобщи за неточност

    Моля, ако сте забелязали пропуски или неточна информация в този профил, тук е мястото да съобщите за това.

    Съобщи за неточност
  • Статистика
  • Поискай оферта
  • Рейтинг 10
  • Място 51/2601
  • Посещения 3818

Информация за фирмата

Текс систем ЕООД е производител на рекламни системи за опъване на текстил със собствена печатна база и най-модерна техника за широкоформатен сублимационен печат върху текстил.

Сфера на дейност

Рекламен и интериорен текстил


Текс системс ЕООД се занимава с производство на алуминиеви рамки, стени и щандове с текстил и широкоформатен сублимационен печат върху рекламен текстил. Всички продукти можеда бъдат произведени по размер и форма на клиента. Разполагаме с машини за разкрой, огъване и валцовене на профилите и можем да задоволим всяко желание на клиента. Кратките срокове и качествената изработка са основен наш приоритет. Екип от проектанти, инжинери и монтажници ще се погрижи за вас от заданието до монтажа в България или Европа на поръчаните продукти. Всики произведени от нас продукти и напечатани текстили са придружени от съответните сертификата качество, което ви гарантира безпроблемното им използване във всяка точка на света.


Знамена и флагове

Ние ви предлагаме доставка и монтаж на всички видове пилони, както и висококачествен печат на знамена, флагове за плажа и планината, текстилни банери, шатри и чадъри, рекламно и комуникационно оборудване за спортни състезания, презентации и изложения. Всички продукти са снабдени със сертификати за безопасност и съвместимост. Всички текстили имат сертификати за негоримост.

Експодисплеи

Подходящи са за изложения, презентации и краткосрочни промоции, както и за дългосрочно използване в търговски обекти, изложбени зали др.
Рол банери с едностранна или двустранна визия, с горна клип система, здрава алуминиева основа, крачета за по голяма устойчивост и удобна чанта към всеки рол банер за лесно пренасяне и защита от надраскаване.
Икономични Експо Стени Модулни системи за окачване на пана от различни материали и с различни размери Стените са изработени изцяло от алуминий, имат самозаключваща се конструкция, благодарение на която се сглобяват бързо и лесно от един човек и без никакви инструменти. Демонстрационна катедра е изработена от висококачествени материали. Разполага c голяма площ и вътрешен рафт. С възможност за брандиране. Катедрата е с колелца което я прави изключително мобилна. Изработени са от анодизиран алуминий, имат здрава и лека конструкция, лесни са за пренасяне и употреба. Снап рамката преполага бърза и лесна подмяна на визията. Снап рамки с прави или заоблени ъгли, голямо разнообразие от размери, индивидуални поръчки, визможност за едностранна или дустранна визия. Леки, атрактивни и лесни за монтаж рамки - естествено елонсирани и с различни RAL цветове. Изображението се закрепя с помощта на щипки и пружинки в четирите ъгъла на рамката, които държат плаката опънат. Подходяща за заведения, магазини, хотели и др. Предлага се със заоблени ъгли и няколко стандартни размера. Изображението е защитено с антирефлексно PVC-покритие Подходящи за ресторанти, заведения и др. Височината е фиксирана - 1.00м или 1.20м. Предлагат се с размери А3 и А4 /пеизажен и портретен формат/. Имат вариант с два крака. Размер А3 на постера, пеизажна форма на рамката и височина 1.20м. Могат да бъдат със заоблени или остри ъгли. Перфектни дисплеи за заведения за хранене, козметични салони и магазини, престижни обекти като хотели, банкови салони, офис сгради и др.

Тагове

Color Switcher