ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПринтГайд Инфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Какво се търси днес: Алуминиеви опаковки

Болтове за карнетки

Болтовете са често използван елемент за скрепване при изработване на различни каталози, менюта и карнетки. Те са удобни с това, че могат да се отварят многократно с цел подмяна на съдържанието на отпечатаното вече изделие или допълване с нова информация. Болтовете за карнетки, които могат да бъдат използвани са два основни вида спрямо материал, които се използват за тяхното изработване: метални и полимерни.

Полимерните болтове се предлагат основно в два цвята – бял и черен. Дължината на болта може да варира от 3мм до 200 мм. Стандартно повечето производители предлагат размери от 5 мм до 100 мм, като по-големите или малки размери могат да се поръчат индивидуално.

Металните болтове за карнетки също се предлагат в два вариант: никелирани (със сребрист цвят) и с месингово покритие (златист цвят). Производителите обикновено предлагат еднаква цена за изделия от двата вида с еднаква дължина. Металните болтове също можете да закупите в различни размери. Особеното тук е, че при най-малките размери под 5мм долната част мнгоо често е не туба, а гайка. По-големите размери над 5мм са от две части – туба и горна винтова част. Металните болтове също могат да се закупят в различни размери от 3мм до 100 мм. Предлагат се и специални удължения, с които дължинат на болта може да стигне до 300 мм.

Друг елемент за скрепване са полимерните нитове, които могат да бъдат най-разнообразни по отношение на цвят и капацитет. Преимуществото при тях е, че можете да ги закупите и в прозрачен цвят. Разбира се има производители, които предлагат и прозрачни полимерни болтове, но тяхната цена се доближава до тази на металните. Обикновено нитовете са с капацитет от 5мм или 10 мм като най-разпространен вариант. 


Лангри - Национален Център за следпечатни решения

Специализирана компания за продажба на машини само за следпечат: подвързване, сгъване, биговане, щанцоване, шиене, заобляне, изрязване; някои с доживотна гаранция! Внасяме: FASTBIND, IDEAL, EBA, UCHIDA, MAMO, ONGLEMATIC, RC SYSTEMS, DAIGE, PAPERFOX, PERNUMA.Уеб сайт: www.langri.eu

Евроболт ЕООД

Метални никилирани и помеднени винтове и болтове за карнетки, менюта и каталози. Пластмасови бели и черни винтове и клипсове за карнетки, менюта, каталози и други рекламни изделия.

Гетина ЕООД

Консумативи за полиграфията - лепилни точки, двустранно лепилни ленти, cd холдери, етикети, самозалепващи джобове, ринг механизми, метални ъгълчета, уоблери, метални и пластмасови болтове, метални нитове,метални рингове за многократно отваряне,кутии за календари,джобове за баджове, POS продукти и др.

Свързани продукти и услуги
Каталози
Менюта за ресторанти
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама
Свободни позиции в dotbrain.eu
Оператор печатар автоматична машина за с...
гр. Пловдив
фирма Филикс-М ЕООД

Книговезец
гр. София
фирма ДотБрейн

Оператор на машина за производство на кл...
гр. София
фирма ДотБрейн