Ре Бранд Принт ООД

Контакти

гр. София
ул. Стадион 2
Тел.: 02/ 862 11 21
Тел.: 02/ 862 11 31
Тел.: 0876 300 200
Вижте в Google Maps
Контактната информация и дейността на фирмата са актуализирани на 2023-08-03

E-mail

Кликни, за да видиш e-mail

Уеб сайт

  • Съобщи за неточност

    Моля, ако сте забелязали пропуски или неточна информация в този профил, тук е мястото да съобщите за това.

    Съобщи за неточност
  • Статистика
  • Поискай оферта
  • Рейтинг 8
  • Място 103/2630
  • Посещения 4239

Информация за фирмата

РеБранд е широкоформатна печатница, специализирана във вътрешното и външното брандиране – от креативното предложение, през производството до монтажа.

Сфера на дейност

Външна реклама

Билбордове
Най-известният представител на аутдор рекламата и нашата най-голяма сила. Можете да ги срещнете навсякъде. Капацитетът ни за денонощие е над 300 броя. Виж повече.

Мегабордове
Големият брат на билборда – независимо дали е 8 х 3, 8 х 4 или 12 х 5, не може да ни затрудни. Можем да го изпълним с шиене или директно от едно парче винил – Вие избирате. Виж повече.

Калкани
Това е сигурен начин някой да бъде забелязан. Производството на този продукт е изключително специфично - начинът на печат и предпечат, как ще бъде ушити... Виж повече.

Беклит филми
Беклит филмът е прозрачна, полуматова, полиестерна медия, с доказано приложение при висококачествени рекламни кампании върху светещи кутии (light boxes). Виж повече.

Табели
Приложението на табелите е разнообразно като материалите и технологиите, с които се изработват. Могат да бъдат за вътрешна или външна употреба, светещи или не. Виж повече.

Стикери
Могат да бъдат за лепене върху стъклена витрина, върху автомобил, върху латекс или върху фаянс. Могат да бъдат един сантиметър или над 10 метра. Всичко това ни е познато и не може да ни изненада. Виж повече.

Ситилайт / Спирки
Можете да ги видите във всички големи градове. Те ви правят компания докато се разхождате или чакате автобуса. Върху винил или хартия. Ниска или висока резолюция. За задно осветяване или не. Вариантите са много. Ние можем да Ви консултираме и да ги изпълним в срок. Виж повече.

Палетни ленти
Най-добрият начин за подобряване визията на най-популярната „втора точка“ - палето. Ресурсите ни позволяват да произвеждаме над 1000 от тях за денонощие. Виж повече.

Тапети
Вече не е нужно да се ограничавате с избора само на готовите видове тапети. Можете да поставите на стената вкъщи любим певец, актьор или снимка, която сами сте направили. Лепи се като обикновен тапет, а някои видове дори не изискват лепило. Виж повече.

Постери
Когато трябва да бъдат отпечатани големи размери постери или пък по-малки, но в къси тиражи, най-добрата технология, а понякога единствената възможна, е широкоформатният дигитален печат. За лично ползване, изложба, дипломна работа или анонсиране на промоция – ние сме на разположение да задоволим и най-капризния вкус. Виж повече.


Услуги

Брандиране на витрини
Фолио с печат, рязане или print&cut. Предметни планове и осветени елементи са само част от монтажите, които ежедневно изпълняваме. Bиж повече.

Брандиране на щандове
Професионалното брандиране на модулен щанд или къстъмизираното изпълнение, са задължително условие при Вашето, или на Ваш клиент, участие в изложения или ивенти. Виж повече.

Брандиране на автомобили
Брандирането на автомобили е „висшия пилотаж“ при монтажа на фолио. Ние в Ре Бранд с гордост можем да кажем, че това е една от най-силните ни страни. Виж повече.

Фасадна реклама
„Великаните“ във външната реклама са изключително сложни и заредени със специфика - от печата, през шиенето, до монтажа. Не всеки, който има принтер може това, а ние го правим добре! Виж повече.

Интериорни декорации и подови стикери
Широкоформатният печат е неизменна част от съвременния интериорен дизайн. Печат върху тапети, печат върху стъкло и дърво. Лепене на фолио върху латекс или директно на подова повърхност (подови стикери) са само част от приложенията му. Виж повече.

Печат върху плоскости
Все по-често в практиката се налага да се печата директно върху коматекс, картон, мукава стъкло или дърво. Ние разполагаме с две машини способни да се справят с всякакъв тип изисквания. Виж повече.

Дизайн и предпечат
А и Б на всеки проект. От тук започва всичко – и хубавото и лошото. За да можем да отговорим на нуждите на нашите клиенти, създадохме отдел за дизайн и предпечат. Това са специалисти с огромен опит в областта си, знаещи как да обединят идеята и реализацията в една равнина. Независимо дали ще правят адаптация или ще създават визия от началото, резултатът е един – търсеният. Виж повече.

Монтажи
Изключително силна наша страна. Разполагаме с 5 групи опитни професионалисти, способни да се справят и с най-сложния и обемен монтаж. Независимо дали е лепене на фолио или опъване на винил. Без значение дали е на ниско или високо. Можете да разчитате на нас. Виж повече.

Color Switcher