ВИП клиентите на каталога публикуват обяви безплатно

Персонален работен шлем за лице

Предлага се в кутия съдържаща 10 бр. персонални работни шлемове на обща цена 24.95 с ДДС.

 

работен шлем

 

Персоналният работен шлем е специално разработен основно за хора, които работят с храна, като готвачи, сервитьори и др., за да се предотврати пръскането на слюнката върху други хора или предмети. Разбира се, работният шлем е подходящ и за продавачи в магазини и всички други професии, при които има необходимост от контакт с хора. Проектиран е така, че да закрива носа и устата, като по този начин предпазва околните и вас.

 

работен шлем

 

Работният шлем има много предимства пред защитните маски и другите видове защитни шлемове. Дразни по-малко от маските когато е поставен на лицето, тъй като не е плътно върху него по подобие на цялостните защитни шлемовете, но същевременно е по-малък и лек. Конструкцията му е такава, че е подходящ за използване дори ако носите очила.

Изработен е от прозрачен и устойчив на деформации полиестер (PET), и разполага със специално покритие AntiFog (срещу замъгляване), и устойчивост при напръскване от горещи течности, като например олио.

Предпазният работен шлем разполага с каишка за глава изработена от памук, която може лесно да се регулира по размер. Тя е здрава, еластична и удобна за носене.

Шлемът за лице е подходящ за използване от персонала в ресторанти, хотели, хранително-вкусовата промишленост, кухни, супермаркети и мн. др. 

Шлемът за лице изглежда много елегантно, освен това е значително по-евтин от т.н. шлемове.

 

работен шлем

 

Предлага се в кутия съдържаща 10 бр. работни шлема на обща цена 24.95 с ДДС.

Внимание: Преди употреба премахнете защитното двустранно фолио на прозрачната част на работния шлем.  

Вижте още тук.


От 07.07.2020 до 31.07.2021
ПринтГайд.инфо

ПринтГайд.инфо

София, ул. Георги Минчев, бл 26Б
Тел.: 0878/ 100 148

administrator@prepressbg.com
http://www.printguide.info

Още оферти от ПринтГайд.инфо
Информация за фирмата в Полиграфия Инфо