ВИП клиентите на каталога публикуват обяви безплатно

Водо и маслоотблъскващи химикали за третиране на естествени и синтетични влакна

Водо и маслоотблъскващи химикали за третиране на естествени и синтетични влакна

Achitex Minerva S.p.A. работи за поддръжката на всички техни клиенти, които в момента произвеждат продукти за здравната система.

Полихром Сервиз като партньор на Achitex Minerva S.p.A в България има възможност да предостави водоотблъскващи химикали, използвани при обработката на маски и защитно облекло, по-специално серията NOVAGUARD:

NOVAGUARD FF - е продукт без флуор и неговите производни, който е подходящ за водоотблъскващо третиране на естествени и синтетични влакна. Той дава на обработените материали отлични хидрофобни възможности, без да уврежда тяхната структура и пропускливост на въздуха. Третирането не променя формата и качеството на изделията.

NOVAGUARD GE 6 LIQ / CONC - е продукт от въглеродно-флуорни смоли на основата на ароматни въглеводороди (C6), който е подходящ за водо и маслоотблъскващо третиране на естествени и синтетични влакна. Той не уврежда тяхната структура и пропускливост на въздуха. Може да се използва и чрез нанасяне на спрей при възможност на системата за прилагане.

Попитайте ни за информация, заедно ще успеем!

 

Achitex Minerva S.p.A


От 02.04.2020 до 30.04.2021
Полихром Сервиз ЕООД

Полихром Сервиз ЕООД

София, кв. Люлин 7, ул. 387, № 2
Тел.: 0882/ 098 762
Тел.: 0899/ 133 211
Тел.: 0882/ 820 619
Тел.: 02/ 426 26 51

sales@polychrome.info
http://polychrome.info

Още оферти от Полихром Сервиз ЕООД
Информация за фирмата в Полиграфия Инфо