ВИП клиентите на каталога публикуват обяви безплатно

Гъвкави щанци и магнитни цилиндри

Предлагаме висококачествени гъвкави щанци, които се произвеждат с помощта на най-съвременна CNC технология.

Гарантираме минимални допуски, максимална издръжливост и следователно оптимална рентабилност. Нашите гъвкави магнитни щанци са също толкова разнообразни, колкото сектора на етикетирането и неговите приложения. Всяка щанца е уникален инструмент, адаптиран с микроскопска прецизност към вашето специално приложение.

 

Голяма част от щанците се използват за производство на самозалепващи се етикети във всички възможни форми и вариации. Въпреки това, много други печатни продукти на ролка, също се щанцоват, напр. несамозалепващи етикети, брошури, сгънати кутии, билети, купони за откъсване и др.

Височината и ъгълът на рязане се избират индивидуално. Частичното, както и цялостното щанцоване, специални приложения, микроперфорации и т.н., не са проблем.

Сроковете на доставка са едно от най-важните ни предимства, защото знаем, че това е ключово при изработката и доставката на нужните инструменти.

Предлагаме и цилиндри за вашите ротационни и полу-ротационни машини.

Защита срещу износване

При процеса на рязане, гъвкавите магнитни щанци понякога са изложени на екстремни напрежения. Триенето на материала прави режещите ръбове по-заоблени с времето, така че не може да бъде осъществено безпроблемно щанцоване. Това се отнася по-специално за абразивни материали (например термална хартия, непрозрачни бели, флуоресцентни мастила) както и големи и дълги тиражи. Специалните покрития, които предлагаме като екстри, значително намаляват тези симптоми на износване.

Висока степен на износване възниква и при цалостното щанцоване на материалите, защото режещият ръб директно удря натисковия цилиндър. Лазерното закаляване се препоръчва тук, за да се увеличи експлоатационния живот. Специално разработената компютърно управлявана лазерна процедура придава твърдост от 66-68 HRC на режещия ръб.

Довършителните опции ви дават възможност постигане на максимална ефективност. Гъвкавостта, толеранса на точността и магнитните свойства на щанците остава напълно запазена с всички покрития и закаляващи процеси.

 

За повече информация разгледайте фирмения профил в онлайн каталога Polygraphy.info или се свържете директно с нас:

Графтек ООД
гр. София
ул. Козлодуй 94
Тел.: 0882/ 447 006

За да не пропускате последните нововъведения в индустрията и нови печатни технологии, които предлага Графтек, последвайте ни в социалните мрежи и се запишете за имейл бюлетина ни: 
youtube канал: youtube.com
facebook: facebook.com
web: labelstech.com


От 29.04.2019 до 11.06.2021
Графтек ООД

Графтек ООД

София, ул. Козлодуй 94
Тел.: 0882/ 447 006
Тел.: 02/ 466 67 59

office@labelstech.com
labelstech.com

Още оферти от Графтек ООД
Информация за фирмата в Полиграфия Инфо