ВИП клиентите на каталога публикуват обяви безплатно

В ГЕД имаме ресурс, с който можем да ви подкрепим за вашите маркетингови дейности

маркетингови дейности

 

Във време на предизвикателство за всички ни, според нас трябва да бъдем заедно и да си помагаме, за да можем да излезем от ситуацията.

За това ви споделяме, че имаме маркетинг ресурс, с който можем да ви подкрепим, ако имате нужда от съдействие за представянето на вашата фирма и услуги.

Дори в следващите редове да не виждате нещата, които са ви нужни, можете да се обърнете към нас, за да обсъдим с какво можем да ви съдействаме.

Дейности, с които можем да ви помогнем откъм маркетинг:

Разполагаме със система за маркетинг автоматизация, която има някои възможности за CRM. Чрез нея можем да ви подпомогнем за приемането на вашите поръчки. Системата може да изпраща автоматични отговори с поискване за информация за поръчката, както и линк към форма за контакт, на която да ви попълнят нужната информация. Платформата има и други възможности, които могат да ви бъдат полезни.

Можем да създадем за вас лендинг страници, като използваме лого и дизайн ресурси на вашата фирма.Тези страници могат да ви бъдат от полза при представянето на продукта и да дадат възможност на клиента за бърза връзка с вас.

Можем да ви изготвим план за комуникация и реклама за следващите няколко седмици за представяне на вашите продукти в различни канали - имейл, социални медии, онлайн медии и др. - като ви подпомогнем с писането, дизайна и публикуването на материалите за тях.

Имаме и екип от дизайнери, с който можем да ви бъдем полезни, ако искате да създадете интересни дизайни и да придадете завършен вид за вашата комуникация с клиенти и потенциални клиенти.

Разполагаме с подготвени хора и технически ресурс, с които можем да направим одит на вашия уеб сайт и на вашите социални медии, като измерим тяхната ефективност, статистики и позициониране в онлайн пространството, съдържание и основни ключови думи. Ще ви дадем основни препоръки какво да промените, в случай, че имате свободно време.

Ако подготвяте дарителска или друга подобна подпомагаща дейност за нуждаещи се хора в трудното време, имаме възможност да ви съдействаме с гореизброените и други ресурси, за да може тя да достигне до повече хора.

Това са част от възможностите за дейности, с които можем да ви бъдем полезни. Ако не откривате това, от което имате нужда в тях, можете да ни пишете на hello@ameiza.pro , за да обсъдим с какво можем да ви подкрепим.

Ресурсът ни е ограничен, но ще се опитаме да ви съдействаме с каквото можем, за да можем да подпомогнем вашия бизнес и комуникацията му с външния свят.

Попълнете тази форма с необходимата информация и ще се опитаме да съдействаме според възможностите си
Форма за запитване за съдействие с маркетингови дейности от ГЕД

Вижте всичко, с което може да ви съдейства ГЕД


От 04.05.2020 до 31.05.2025
Гед ООД

Гед ООД

София, 1505, ул. Васил Друмев № 36
Тел.: 02/ 806 12 00

office@ged-bg.net
www.gedbg.com

Още оферти от Гед ООД
Информация за фирмата в Полиграфия Инфо