ВИП клиентите на каталога публикуват обяви безплатно

Качествени проби и завладяващи цветове!

Гладки преливки, управление на цвета, взаимовръзка между калибрацията и профилирането на печатната медия. Всичко това са предизвикателства пред които се изправят повечето печатници. Кога? В два основни случая:

Да се управлява това ръчно или без подходящ инструмент, често отнема голямо количество време и ресурси и не винаги резултатът е такъв, какъвто сме планирали в началото.

 

CGS - ORIS Color TunerСистемата на CGS - ORIS Color Tuner е единна система за виртуални (на екран) и реални (на медия) цветни проби. Пробите могат да бъдат по различни международно установени печатни стандарти или по създаден вътрешно фирмен стандарт.

Сега можете да се възползвате от ORIS Color Tuner на абонамент, така че първоначалното вложение в софтуера да е по-достъпно!

Качествен цвят без сложни процедури
Софтуерът на CGS, ORIS Color Tuner, е направен да бъде лесен за използване, а в същото време да предоставя продукт, отговарящ на най-високите стандарти в полиграфията. Той е сърцето на цветопробната система и играе ролята на драйвър (RIP), който контролира инкджет принтерите така, че да отпечатват цветни проби с точност и лесна предвидимост.

По-голяма прецизност, пълно използване на цветовото пространство на принтерите, автоматизиране и опростяване на рутинните процеси и възможност за фини настройки на параметри – това са основните насоки, по които е разработван софтуера ORIS Color Tuner.

В софтуера е включен изчерпателен набор от инструменти за работен поток, като например aвтоматичен тест за печат (прифлайт); компресиране на файлове; изпращане и получаване на файлове по FTP; поддръжка на стандартни изрази; уведомяване по електронна поща

Виж софтуера ORIS Color Tuner и направи запитване за Абонамент >

Свържете се с ГЕД за повече информация:
Тел.: 02 80 61 264
Имейл: sales@gedbg.com
Уебсайт: printing.gedbg.com


От 12.07.2020 до 12.07.2022
Гед ООД

Гед ООД

София, 1505, ул. Васил Друмев № 36
Тел.: 02/ 806 12 00

office@ged-bg.net
www.gedbg.com

Още оферти от Гед ООД
Информация за фирмата в Полиграфия Инфо