ВИП клиентите на каталога публикуват обяви безплатно

ГЕД може да ви съдейства с експонация на офсетови пластини и фотополимерни клишета за вашето производство

експонация на офсетови пластини и фотополимерни клишета

 

Искаме да споделим с вас, че имаме възможност да подпомогнем вашето производство, като ви съдействаме с експонация на консумативи. Ако срещате затруднения:

Нашия екип може да ви съдейства с:

Експонацията се извършва в студиото за предпечатни услуги и експонация на Булгед, които са оборудвани с последните технологии за експонация на материали за печат.

Предпечат и обработка на файлове
В случай, че имате нужда, можем изцяло да ви помогнем и с предпечата и обработката на вашите файлове. Нашият екип има много голям опит в подготовката на файлове за комерсиален печат, печат на опаковки от картон и гъвкави опаковки.

Имаме възможност да организираме подаването и одобрението на файловете през онлайн портал Kodak Insite, който е на разположение с всичките си функции за проверка и визуализация на файлове 24/7. Там можете да подавате вашите файлове, да проверявате нашата работа и давате своите коментари и одобрения.

Ако имате нужда от съдействие по експонация на пластини и фотополимерни клишета за вашето производство, мoжете да ни изпратите имейл на sales@gedbg.com или да попълните формата с необходимата информация.

Форма за запитване за експонация на пластини и клишета >

Вижте всичко, с което може да ви съдейства ГЕД


От 29.04.2020 до 30.04.2026
Гед ООД

Гед ООД

София, 1505, ул. Васил Друмев № 36
Тел.: 02/ 806 12 00

office@ged-bg.net
www.gedbg.com

Още оферти от Гед ООД
Информация за фирмата в Полиграфия Инфо