ВИП клиентите на каталога публикуват обяви безплатно

Дизайни за картон и велпапе - предизвикателство или възможност?

Когато става дума за опаковки, темите за обсъждане са безброй - като започнем с идеята, през дизайна, предпечата, създаването на щанцата, производството на мостра, изготвянето на печатна форма, качването на печат. Днес искаме да обърнем внимание само на две от тях и то специфично за опаковки, щендери и брандирани реклами от картон и велпапе - дизайна и създаването на щанцата за опаковки от картон и велпапе.

 

Arden ImpactЗащо искаме да обърнем внимание само на тях? Защото всеки различен продукт има своите специфики и дълбочина на знание, които често масовите софтуери не могат да покрият и трябва да се обръщаме към напасване и натъкмяване, докато постигнем резултата, от който имаме нужда.

Софтуерът Arden Impact е многофункционален софтуер, специализиран в проектирането на опаковки от картон и велпапе. Той помага на печатници с фокус в тази категория продукти да постигнат прецизност в своята работа, като включва най-модерните разработки в опаковъчната индустрия за структуриран дизайн, развитие на продукти, виртуални 3D мостри и подготовка на щанц форми.

Сега имате възможност да закупите Arden Impact на абонаментен принцип, за да се възползвате от гъвкавите условия при работа!

Софтуерът има два модула, които работят в две основни категории:


Дизайн на опаковки

Създаден от дизайнери на опаковки за дизайнери на опаковки, Impact отговаря на всички нужди свързани със създаването на опаковки през един интегриран продукт. Всичко е създадено за да прави нещата бързи, лесни и точни.

Imapact е създаден така, че да е съвместим с машините, които вече имате, и с установения ви начин на работа. С него се намаляват грешките и се подобрява времето за създаване на продукти. Той позволява да се направят много големи спестявания на време и ресурси при повторяеми и сложни задачи.

Виж софтуера Impact for Designers и направи запитване за Абонамент >Проектиране на щанци

Историята на компанията като производител на щанци и инструменти за рязане ѝ дава невероятно специфично знание за процеса по щанцоване. Това знание е заложено в софтуера Arden Impact.
Софтуерът ви води през редица последователни, логически свързани стъпки, за да създадете идеалната щанца всеки път. Включената динамична обратна връзка, автоматични процеси и вградени възможности за настройки ще направят целия процес лесен за вас или за вашия екип.

Виж софтуера Impact CAD for Diemakers и направи запитване за Абонамент >

Свържете се с ГЕД за повече информация:
Тел.: 02 80 61 264
Имейл: sales@gedbg.com
Уебсайт: printing.gedbg.com


От 09.07.2020 до 31.07.2021
Гед ООД

Гед ООД

София, 1505, ул. Васил Друмев № 36
Тел.: 02/ 806 12 00

office@ged-bg.net
www.gedbg.com

Още оферти от Гед ООД
Информация за фирмата в Полиграфия Инфо