ВИП клиентите на каталога публикуват обяви безплатно

Иновативно светоразсейващо солвентно мастило от Аргон Манукян

Light Diffusing Ink (LDI) е нов продукт за ситопечат върху прозрачно стъкло, подходящ и за печат върху пластмасова повърхност, който се вижда само чрез специално LED осветление. Отпечатаното изображение всъщност е невидимо при естествено, изкуствено или без никакво осветление. Видимо е само когато светлинният източник, разположен в ръбовете на прозрачната повърхност, е включен. Крайният ефект, следователно на това "светло мастило" е способността да разпространява светлината на свето диодите, независимо от техния цвят, което води до графики със силно визуално въздействие.

Потенциалът на този продукт и неговите практически приложения са многобройни и особено интересни в индустрията за производство на знаци. Освен това Light Diffusing Ink улеснява и подобрява функционалността на свето диодите, които благодарение на енергийната си висока ефективност и ниското въздействие върху околната среда скоро ще заменят традиционните източници на светлина.
От техническа гледна точка, Light Diffusing Ink е двукомпонентно мастило на базата на разтворители, с висока химическа и външна устойчивост, отлична гъвкавост и адхезия: продуктът се предлага в две формулировки, едно компонентна за пластмаса (LDI за пластмаса) и двукомпонентна за стъкло (LDI за стъкло).

 

https://euroinks.net/


От 16.01.2018 до 31.12.2018
Евроинкс

Евроинкс

София, бул. „Европа” № 138
Тел.: 02/ 957 17 92
Тел.: 0895 426 060
Тел.: 0888 701 235

info@euroinks.net
http://euroinks.net

Още оферти от Евроинкс
Информация за фирмата в Полиграфия Инфо