ВИП клиентите на каталога публикуват обяви безплатно

Съвети за по-добра хигиена и предпазване от вируси на работното място

С появата на Ковид-19 се промени и ежедневието ни. Новата „нормалност“ е белязана от много правила, които трябва да спазваме, както законови, така и чисто морални. Трябва да се борим ежедневно с невидимите заплахи, които застрашават нашето здраве, а това са многото вируси и бактерии, които са навсякъде около нас. Здравето на всеки човек е от първостепенно значение, независимо дали се намираме у дома, на работа или някъде навън. Ето защо, ще Ви представим нашите съвети за предпазване от вируси на работното място, които са на база нашия опит.

  1.      Ако сте малка или средна фирма би било хубаво да разполагате с елетронен термометър, който да бъде винаги на разположение на Вашите служители, ако почувстват, че имат температура.
  2.      Осигурете достатъчно количество маски за многократна употреба (тези за еднократна замърсяват природата и не са толкова ефективни). Може да погледнете какви маски изработваме и в случай, че Ви трябват, не се колебайте да поръчате.
  3.      Ако естеството на работа е свързано с близък контакт между служителите Ви и невинаги може да се осигури нужната дистанция, то задължително подсигурете предпазни шлемове. Шлемовете, които ние произвеждаме са качествени и надеждни.
  4.      При възможност редувайте персонала и ако е възможно възлагайте на служителите си задачи, които да вършат от разстояние.
  5.      Навсякъде на работното място поставете дезинфектанти и кутии с ръкавици.
  6.      След като приключи работният ден, пуснете бактерицидна лампа, която да дезинфекцира помещението, а през деня проветрявайте често. Освен, че произвеждаме такива портативни бактерицидни лампи, нашите служители дезинфекцират и своите предмети, които използват често – телефон, химикалки, тефтери и др.
  7.      И не на последно място – спазвайте стриктна лична хигиена и при най-малкото неразположение уведомете своя работодател.

Продуктите, които ще са във Ваша помощ при предпазването от вируси и бактерии, може да откриете на нашия сайт

.


От 16.11.2020 до 03.11.2022
ДЖИПИТИЕС ЕООД

ДЖИПИТИЕС ЕООД

София, ул. Г. С. Раковски 34
Тел.: 0882 299 383
Тел.: 0888 440 304

office@gptsprintshop.com
http://www.gptsprintshop.com

Още оферти от ДЖИПИТИЕС ЕООД
Информация за фирмата в Полиграфия Инфо