ПОЛИКАРТ ИНЖЕНЕРИНГ ЕООД

Контакти

гр. Берковица
ул. Николаевска 96
Тел.: 0878 421 007
Вижте в Google Maps
Контактната информация и дейността на фирмата са актуализирани на 2023-10-10

E-mail

Кликни, за да видиш e-mail

Уеб сайт

 • Съобщи за неточност

  Моля, ако сте забелязали пропуски или неточна информация в този профил, тук е мястото да съобщите за това.

  Съобщи за неточност
 • Статистика
 • Поискай оферта
 • Рейтинг 0
 • Място 2623/2623
 • Посещения 269

Информация за фирмата

Голямо разнообразие от машини за опаковане, подвързване, печат и довършителни операции. Предлагаме пълно сервизно обслужване на машините.

Сфера на дейност

Машини

ПОЛИКАРТ ИНЖЕНЕРИНГ ЕООД е с предмет на дейност внос, продажба и сервиз на полиграфически, опаковъчни машини и оборудване за реклама и персонализация.
Предлагаме както продажба на нови и употребявани машини, така и ремонт, облужване и поддръжка на машини и техника за всички печат, обработка на хартии, фолиа и картон, опаковане, сортиране, шприцоване и раздуване на пластмаси и производство на реклама.

ПОЛИКАРТ ИНЖЕНЕРИНГ ЕООД - PCCE - разширява портфолиото си като предлага на българския пазар машини за печат на хартии, фолиа, велпапе и картон, за преработватели на месо, хлебопроизводство, сладкарство и други производствени сектори на икономиката, техника за печат и опаковане, машини, работещи с термосвиваемо PE, OPP, PVC и полиолефин, скин, стреч и бариерни фолиа, за външна реклама и шорокоформатен печат и рязане.

Непрекъснатото развитие и усъвършенстване, усвояването на иновациите в технологиите и натрупването на ценен опит, всичко това е в огромна полза на нашите клиенти и води до тяхната пълна удовлетвореност.

Партньори на фирмата са водещи световни производители на машини и консумативи от  Германия, Холандия, Дания, Белгия, Италия, САЩ, Турция и Китай.

Разполагаме със собствена сграда със обща застроена площ от 1200 кв.м. и изложбена зала с демонстрационни машини за печат и обработки.

Техническото обслужване, което осигуряваме на своите клиенти е изградено от високо квалифицирани специалисти, преминали обучение във фирмите производители.

Нашето лидерско място е изградено на база директен контакт с клиента, коректно отношение, взаимно доверие, предлагане на технически и технологични решения.

Европейското качество, добрите цени и отличния сервиз, които предлага PCCE, са гаранция за успех на нашите партньори и повишаване на конкурентноспособността на вътрешния и външен пазар.

Богатата гама машини обхваща различни сектори на производството нуждаещи се от ръчно, полуавтоматично и автоматично производство, печат, рязане и опаковане. Номенклатурата от машини предлагани от нас обхваща всички сфери на хранително-вкусовата промишленост, сладкарството и хлебопроизводство, химическа индустрия, фармация и козметика и други производствени сфери. Машините се отличават с изключителната си издържливост, практичност, ниска консумация на ел. енергия, евтина и лесна поддръжка.  

 • Производство и Доставка на Резервни Части
 • Сервиз за Полиграфически Машини
 • Преместване на Всички Видове Машини и Оборудване
 • Ремонт на Компресори за Полиграфически Машини
 • Ремонт на Електрически Компоненти и Платки
 • Ремонт на Принтери и Дигитални Машини
 • Резервни Части за Heidelberg, Bobst и HP Машини
Тагове

Color Switcher