ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПринтГайд Инфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Какво се търси днес: Алуминиеви опаковки, Зенит 94, Снап рамки, Хартиени сламки, Rfid етикети, Щемпели за бижута, Предпечатна подготовка
Фирма
Полифлекс ООД

Полифлекс ООД

Информация за фирмата

Произвежда фотополимерни печатни форми (клишета) за флексопечат на гъвкави опаковки, етикети, опаковки от вълнообразен картон и др. Фирмата предлага и свързаните с това производство услуги на своите клиенти – изработка на дизайни, предпечатна обработка и консултинг, и технологична помощ в печатния процес.


Фирма Полифлекс ООД с рейтинг 5 и e на място 218 от общо 2544 фирми.

Уникални посещения: 2754
Контакти
гр. Пловдив
ж.к. Тракия,
бул. „Цар Симеон” № 32А
Тел.: 032/ 674 572
Тел.: 032/ 674 584
Тел.: 0888/ 612 438
Вижте в Google Maps

Контактната информация и дейността на фирмата са актуализирани на 2019-12-08

E-mail
Кликни, за да видиш e-mail
Интернет сайт
Сфера на дейност

Флексопечат

Полифлекс ООД изработва фотополимерни форми за печат върху гъвкави опаковки от различни материали-полиетилен, полипропилен, велпапе, кофички за мляко от полистирол, етикети и др. Основните групи клиенти на фирмата са производители и консуматори на гъвкави индивидуални търговски и транспортни опаковки, млекопреработващи компании, производители на хранителни стоки – пакетирани, бутилирани.

Оборудване за производство на клишета


Производственото оборудване, на което се изработват фотополимерните форми е на фирма DuPont. Материалите, които използва предприятието са производство на реномирани производители в отрасъла и са внос от Германия и САЩ – DuPont и Flint.

EskoCyrel
CDI Du Pont - Esko                     Cyrel Fast 1000TD

Консултации за технологични проблеми при флексопечат
  • Тестов печат за изграждане на кривата на нарастване на точката.
  • Оптимизиране избора на растер валове (анилокси) и линиатура на печат.
  • Технологично адаптиране при печат с различни полимери.
  • Подбор и оптимизиране на печатни цветове в зависимост от дизайнерски проект и окомплектовка на печатната машина.


Дизайн и предпечат

Висококвалифицираният екип от специалисти, техниката с която разполагаме и качеството на изработка ще задоволи поставените ви изисквания на етапа на анализа на потребностите, които проектът се стреми да покрие. Ние ценим високо мнението на клиента и тъй като изработването на дизайн е процедура, която изисква прецизни предварителни анализи и отлична организация, ние ще Ви дадем полезни съвети и ще ви напъстваме, за да изградим една ефективна и стабилно работеща стратегия, а именно – уникалност за вашия продукт.

Дългогодишният опит на специалистите и насочеността да се развиват в областта на графичният дизайн и предпечатната подготовка дава предпоставки за направата на един завършен продукт. През годините екипа е усвоил до съвършенство софтуера с който работим, а гледната точка и творческото мислене на художниците спомагат за направата на уникален дизайн за вашата опаковка.Опаковки

Отпечатай
Новини от Полифлекс ООД