Печатница НЕПЕДОНИ

Контакти

гр. Стара Загора
кв. Индустриален
ул. Войвода Стойно Черногорски 44
Тел.: 042 644 700 | 042 644 800
Тел.: 0885 49 49 70 | 0885 49 49 14 | 0885 000 650
Вижте в Google Maps
Контактната информация и дейността на фирмата са актуализирани на 2023-03-28

E-mail

Кликни, за да видиш e-mail

Уеб сайт

  • Съобщи за неточност

    Моля, ако сте забелязали пропуски или неточна информация в този профил, тук е мястото да съобщите за това.

    Съобщи за неточност
  • Статистика
  • Поискай оферта
  • Рейтинг 5
  • Място 184/2601
  • Посещения 3211

Информация за фирмата

Листов UV и конвенционален офсетов печат, цялостен и частичен UV лак, ламиниране, топъл печат, каширане, автоматично щанцоване, лепене на опаковки до шест пункта. Производство на печатни опаковки и стелажи от картон и велпапе.

Сфера на дейност

Картонени опаковки

НЕПЕДОНИ предлага голямо разнообразие от формати и възможност за разработване на индивидуални проекти и решения за вашите опаковки, както прилагане на различни технологии, за допълнителни ефекти или здравина. Вижте още.

картонени опаковки

Каширани опаковки

Каширането е широко разпространена технология при изработката на XXL опаковки, кутии с прозорче (windows packaging box), както и при кутиите за вино (Bag in Box). Непедеони предлага печат и изработка на дисплей бокс, XXL опаковки, опаковки з апотребителски стоки и др.  Вижте още.

каширани опаковки

BIB / Bag-in-box

Bag in Box опаковките се използват за различни видове вина, натурални сокове, мляко и растителни масла. Кутиите от този тип са много удобни за употреба и защитават продукта. Вътрешните торбички, които предлагаме са с обем от 1.5 до 28 L. Всички материали са рециклируеми. Вижте още.

BIB / Bag-in-box

Дисплеи и стелажи

Индивидуално проектиране на стелажи спрямо вашите нужди и спецификации на продукта. По зададени от вас параметри и след консултация от наш специалист ще създадем перфектния продукт, покриващ вашите нужди. Вижте още.

Дисплеи и стелажи

Кутии с прозорец

Поставянето на прозорче при опаковките е често използван похват, който се прилага при създаването на опаковки за козметични или хранителни продукти, както и кутии за играчки. Целта е да се предизвика по-голяма интеракция и ангажираност на потребителя с продукта. Вижте още.

Кутии с прозорец

Color Switcher