ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПринтГайд Инфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Какво се търси днес: Тайвек, Хидрографика, Печат върху кожа, Преге печат върху изкуствена кожа, Метални капси, Асептична опаковка
Фирма
Лейбълс Тек България

Лейбълс Тек България

Информация за фирмата

Търговия и сервиз на оборудване за отпечатване и довършителни операции на самозалепващи етикети на ролка. Компанията е официален представител на Trojan Label и GM.dk (Grafisk Maskinfabrik A/S) за България.


Фирма Лейбълс Тек България с рейтинг 11 и e на място 426 от общо 2362 фирми.

Уникални посещения: 452
Контакти
гр. София
ул. Козлодуй 94
Тел.: 0882/ 447 006
Вижте в Google Maps

Контактната информация и дейността на фирмата са актуализирани на 2017-02-08

E-mail
Кликни, за да видиш e-mail
Интернет сайт
Сфера на дейност

Машини

Trojan 2

Първата в свата достъпна дигитална преса за етикети на ролка. Сега всеки може да премине към дигитално отпечатани етикети.
TrojanTwo е първият сериозен продукт на пазара на достъпни дигитални преси за етикети, който има характеристиките на по-големи и по-скъпи системи. Пресата печата с 18 м/мин и с резолюция до 1600 х 1600 dpi . С помощта на специално разроаботени алгоритми и система за самоподдръжка и отдалечена такава, можете да отпечатвате големи обеми с много високо качество.

TrojanTwo е най-добрата малка дигитална преса за етикети на ролка на пазара в момента и е създатена специално за печатници за етикети.

Trojan 2

Trojan 3

Вашият интелигентен и лесен преход към хибриден печат
Представяме ви решение, което ще промени начина ви на работа, свързана с опаковки и етикети

Trojan3 е система за надграждане на вече съществуваща техника за печат или довършителни операции, както и самостоятелно изградени решения за етикети, опаковки от картон и велпапе. Системата работи с до 18 м/мин и позволява висококачествен пълноцветен печат върху всякакви материали с абсорбираща повърхност, каквито са повечето нехромирани хартии или материали, които са с предварително нанесено покритие (coating).

Огромна гъвкавост
Гъвкавостта на системата означава, че може да бъде използвана за печат върху плоскости, като например разгънати кутии или етикети, по-високи обекти, като пликове за писма, дървени плоскости или дори сгънати кашони, както и много други.

Trojan 3


DC330 mini

Машина за довършителни операции за етикети на ролка. Компактната версия на DC300/Dcoat.

Напълно автоматизирана машина за довършване на етикети. Предлага УВ флексо лаково покритие, щанцоване, разролване и пренавиване в една машина.

С повече от 100 модификации, които произвеждаме, можем да ви предложим здрава и доказана платформа за обработка на етикети. Линиите са изградени със стандартни компоненти от водещи производители като Panasonic, Lenze, Fife, Dines, и Gerhardt.

Задвижването в DC330 е изцяло със серво управление, което осигурява много малко сервизни намеси, най-лесният контрол на напрежението на медията и перфектна регистрация

Някои от основните предимства на DC330mini са максимална гъвкавост, осигурена от възможността да се справя с продукция от 50.8-546 mm и скорост на обработка до 32m/min. Голям диаметър на ролката, която зареждате, двойно извеждане и маса за рязане с въздушни стяги в изключително компактна машина. Диаметърът на развиващата ролка достига до Ø700 мм. Това е голямо предимство, тъй като осигурява минимални смени на ролките. Пмевматичната маса за рязане прави смяната между поръчките изключително лесна.

Минимална настройка на щанцата спрямо изображението с едно завъртане на цилиндъра, посредством електроника. Не се налага да местите цялата секция или да правите някакви други механични настройки. Интуитивен графичен тъч екран ви показва текущото състояние на машината и какво трябва да направите.

DC330 nano


DC330 nano

Супер компактна, ефективна по отношение на разходите машина за ламиниране, щанцоване и разролване.

С нарастването на дигиталния печат на етикети, печатниците осъзнават нуждата от дигитална печатна система, която предлага функции с добавена стойност, както и напълно завършени етикети. DC330NANO предлага идеалното решение за целта.

DC330NANO развиваща секция, самозалепващ ламинат, полуротационно щанцоване и разролване в компактна машина, която заема 1,3 х 1,3 м. Машината е идеална за продукция от малки дигитални машини или като допълнителна машина на вече съществуващия ви машинен парк. DC330NANO може да работи както отделно, така и свързана в едно с печатната машина.

DC330 mini


Тагове
Дигитални печатни машини
Етикетни принтери
Етикетни хартии
Консумативи за дигитален печат
Машини за дигитален печат

Отпечатай
Новини от Лейбълс Тек България
Гъвкави магнитни щанци, цилиндри и системи за щанцоване от Wink и Лейбълс Тек

Лейбълс Тек разширява портфолиото си на българския пазар, като добавя продукти на Wink, които са сред лидерите в производството на гъвкави магнитни щанци в световен мащаб.

Лейбълс Тек посреща клиенти на LabelExpo Europe 2017

Световна премиера на нови машини за производство на етикети от Trojan Label и Grafisk Maskinfabrik (GM.dk) по време на LabelExpo Europe 2017