Лангри - Национален Център за следпечатни решения

Контакти

гр. София
ДЕМОНСТРАЦИОНЕН ЦЕНТЪР:
1113, ул. „Николай Хайтов" № 12
Бизнес център Изток
(точно срещу Интерпред)
Тел.: 02/ 962 79 74
Тел.: 0878/ 982 890
Вижте в Google Maps
Контактната информация и дейността на фирмата са актуализирани на 2023-03-14

E-mail

Кликни, за да видиш e-mail

Уеб сайт

  • Съобщи за неточност

    Моля, ако сте забелязали пропуски или неточна информация в този профил, тук е мястото да съобщите за това.

    Съобщи за неточност
  • Статистика
  • Поискай оферта
  • Рейтинг 36
  • Място 2/2601
  • Посещения 3978

Информация за фирмата

Специализирана компания за продажба на машини само за следпечат: подвързване, сгъване, биговане, щанцоване, шиене, заобляне, изрязване; някои с доживотна гаранция! Внасяме: FASTBIND, IDEAL, EBA, UCHIDA, MAMO, ONGLEMATIC, RC SYSTEMS, DAIGE, PAPERFOX, PERNUMA.

Сфера на дейност

Машини

биговаща машинаБиговащи машини

Машини за термоподвързване


Машини за твърди корици


гилотинаГилотини
Тримери

Каширащи машини

Шредери

машина за рязане на визиткиМашини за рязане на визитки

Сгъвачни машини

Перфориращи машини

Щанц гилотини

машина за фотоалбумиМашини за фотоалбуми

Перфоратори на хартия

Машини за поставяне на Голд печат

Телови шивачки

Машини за заобляне на ъгли

Машинки за тиксо

лакираща машинаЛакиращи машини

Ламинатори


Други материали

Резци за тиксо
Здрави и надеждни, устойчиви на корозия и с дълъг живот. Наклоненото острие ефективно разрязва лентата, дори когато започне да изтъпява с течение на времето. Лесно се заменя. След отрязването на лентата, резеца не пуска лентата да се развива.

Бургии / Свредла за хартия
Предлагаме различни видове свредла / бургии с фи от 2 до 13 мм и с капацитет на пробиване от 30 до 50 мм. Подходящ за използване на ръчни, полуавтоматични и автоматични машини. Стандартна HSS стомана за хартия, картон или ламинат.

Контранож на гилотини
Основната им задача е да задържат максимално дълго резеца да бъде остър. Само оригиналните котраножове могат да ви спестят пари и време при рязане с гилотината.

Резци за гилотини
Изработени от висококачествена HSS стомана тип „Солинген“ за дълготрайна употреба. 

Гнезда за дискове СД / ДВД
Предлагаме Ви черни и прозрачни CD / DVD гнезда за дискове – за 1 или 2 диска. За по-лесно обозначаване и за избягването на грешки в поръчките условно сме разделили гнездата за поставяне на компакт-дискове за СД и ДВД.

Лепила

Консумативи за почистване от лепило
Единственият препарат позволяващ ви да премахнете / почистете МX-II или RP-15 лепило от всякакви повърхности. Има приятен мирис и бързо действие. Разфасовка 1 литър.

Фастбайнд лепило
Оригинален продукт на ниска цена (едно подвързване на книга струва приблизително около 3 стотинки)!

RP лепило за Максит
RP-15 Ви позволява по-лесно и по-спокойно да позиционирате двете страни на албума преди да ги залепите една към друга. За фотоалбуми. Предназначена е за правене на албуми книжни тела, двустранен печат, визитни картички и покани. След покриване на медиите, монтирайте

Роллатак лепило
Благодарение на Роллатак вече няма да имате проблеми с лепилото или с намазването на всякакви хартиени повърхности. Ако работите с някое от устройствата Ролатак средният разход на лепило на квадратен метър ще ви бъде около 2 стотинки.

MX-II лепило за Максит
Това е специално термолепило за американските апликатори Максит. Силата на компанията е именно в техните лепила, благодарение на повече от 40-годишен опит в тази област. Нашeто най популарнo лепило! Залепва към всички повърхности като метал, пластмаса и дърво и други.

Консумативи за корици на книги

Металик фолиа за печат
Предлагаме широка гама от цветове и модели фолиа за топъл печат. Всички те позволяват да създавате още по-оригинални печатни материали и да развихрите въображението си. Моля, не забравяйте, че те са само за покрити с тонер медии и не стават

Мукава с дунапрен
Мукавта с дунапрен прави кориците да изглеждат солидно. Вие не може да я видите … но можете да я почувствате. Подходяща е за направата на луксозни издания: премиум фотоалбуми, класьори, календар-бележници и пр.

Ъгълчета за корици
Имате възможност да поръчате над 30 вида ъгли за твърди корици. Поддържаме на склад постоянно 1-2 евтини модела в две разновидности: златни (месинг) и никелирани. В рамките на 10 дена доставяме ъгли по избор.

Болтове за карнетки
Месинговите и никелираните болтове са идеални за направата на мостри, брошури, албуми и менюта. Те са лесни за употреба: пробивате 6 мм дупка в продукта, поставяте основата през дупката и слагате винта. Предлагаме винтове с размери от 3 до 50

Ринг механизми
Предлагаме Ви различни механизми с D , О или Q профил. С 2 или 4 ринга. Ако търсите различно от предложените модификации на стандартните механизми за подвързване и с широчина на захващане на хартията до 80 мм, моля пишете.

Магнити
Магнити и магнитчета. Тук може да намерите голямо разнообразие на форми (окръжност, куб, цилиндър и т.н.) и дебелини. Всички са никелирани и готови веднага за употреба, като имат голяма сила на притегляне.

Готови твърди корици
Целта на печатните материали, които са подвързани с твърдите корици Фастбайнд Мениджър, е да внушават изключителност, доверие и качество. Тези стилни и изпълнени с достойнство твърди корици, сега се предлагат в седем различни дебелини на гръбчето : 8, 10, 12.

Готви меки корици – Екзекютив
Този модел готови меки корици ще придадат на Вашият печатен материал значимост и достойнство. Меките кориците Екзекютив са изработени от висококачествен релефен картон (220 гр./м²) за гърба и прозрачно фолио на лицето (200 микрона). Предлагат се в различни цветове (черно,

Готови меки корици – Мениджър
Луксозните меки корици Фастбайнд Мениджър са изработени от стилен и здрав материал. Един и същи размер на предлагания от нас модел меки корици става за термозалепяне на разнообразни книжни тела с дебелина до 50 мм. Предлагат се три вида
към статията

Самозалепващи ленти
Можете да използвате патентованите Фастбайнд Мениджър самозалепващи ленти заедно с новото поколение термозалепващи машини Фастбайнд (Секура, Елит и Ултра). Те ще Ви позовлят да прикрепяте към книжното тяло две различни една от друга корици ( за лицето и гърба).

Color Switcher