ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПринтГайд Инфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Какво се търси днес: Алуминиеви опаковки, Консултации, Магнезиеви клишета, Орфей, Надписване на рекламни изделия, Пясъкоструйно фолио
Фирма
КАРИЕР ООД

КАРИЕР ООД

Информация за фирмата

Фирма "КАРИЕР" е с активно присъствие на хартиения пазар в България вече 25 години. Разширявайки непрекъснато диапазона на предлаганите продукти, днес фирмата е официален вносител и представлява три големи европейски компании: Burgo Goup, Gruppo Cordenons, Favini S.r.l. Предлага и поддържа на склад богат асортимент фабрично форматирани, висококачествени продукти за офсетов, флексопечат, ротогравюра и дигитален печат. Изпълняват се поръчки и доставки на хартии по конкретно зададени от клиента параметри. Разполага със собствен вътрешен транспорт за безплатна доставка до вашата печатна база или склад.


Фирма КАРИЕР ООД с рейтинг 15 и e на място 5 от общо 2544 фирми.

Уникални посещения: 12427
Контакти
гр. София
бул. Искърско Шосе 9А, ет. 4
Тел.: 02/ 979 06 03
Тел.: 0896/ 764 296
Тел.: 0898/ 673 195
Тел.: 0896/ 764 296
Вижте в Google Maps

Контактната информация и дейността на фирмата са актуализирани на 2021-01-08

E-mail
Кликни, за да видиш e-mail
Интернет сайт
Сфера на дейност

Хартия и картон


Нашият нов дом в сградата на ПК "Димитър Благоев"

Директен внос от производители на луксозни хартии и картони за печат:BURGO GROUP – Италия
 • Двустранно хромови хартии и картони със и без дървесна маса
 • Етикетни хартии
 • Едностранно покрити хартии и картони
 • Опаковъчни крафтови хартии със и без полиетилен
 • Хартии за дигитален печат
 • Опаковъчни крафтови хартии със и без полиетилен (за храни)
 • Рециклирани хартии и картони с високо качество и белота

GRUPPO CORDENONS - Италия
 • Ефектни хартии и картони, включително за луксозни опаковки и етикети, луксозни пощенски пликове с различни стандартни формати. Голяма част от продуктите са без хлор (ECF), неутрално pH,  FSC сертификат, дълъг живот. Ще бъдете приятно изненадани както от богатството на наличния асортимент хартии и картони с многообразие от цветове и релефи, така и от перфектното обслужване при нас.
 • Хартии за дигитален печатFAVINI S. r. l. - Италия

 • Уникални хартии без съдържание на дървесина, 100% екологични - произведени от алтернативни и щадящи природата биологични суровини.
 • Ефектни структурни хартии и картони, включително за луксозни опаковки и етикети, луксозни пощенски пликове с различни стандартни формати. Голяма част от продуктите са екологични, без хлор (ECF), с неутрално pH и дълъг живот, придружени от съответните спецификации и FSC сертификати.
 • Хартии за дигитален печат.
Green Wave: Хартия от водорасли! Тя е на нашия пазар!
Все по-малко дървета на сушата и все повече водорасли в морето... Два различни ефекта, резултат от един и същи проблем – екологичният хаос, причинен от човека. Има само едно решение на този проблем: възвръщане на нормалния ред чрез по-доброто, по-умното използване на природните ресурси и намаляване на отпадъците до минимум. Резултатът може да бъде изненадващ. ALGA CARTA (хартия от водорасли) е доказателство за това! Представете си възможността да превръщате планините от водорасли в хиляди тонове хартия! Това означава, че можем да се откажем от голямо количество целулоза, добивана от дървета (така важни за нашата планета), а същевременно да предложим едно положително решение на проблема с необичайното нарастване на водораслите в Лагуната на Венеция и постепенната деградация на нейната екосистема. ALGA CARTA е висококачествена хартия за многоцветен печат, без съдържание на киселина и хлор. Тя е био-разграждаща се и може да бъде напълно рециклирана. Достъпна в 4 цвята и 7 грамажа.

Проектът ALGA CARTA, одобрен от Европейската общност под програмата „Живот” за чисти и нови технологии, идва от партньорството между Cartiera Favini, Consorzio Venezia nuova, Enea и SGS Ecologica. Проектът „Carta della Laguna di Venezia" е удостоен с наградата за научно и технологично изследване на Phillip Morris.

Shiro Tree Free – Сега пътят към бъдещето е по-чист!
Единствена по рода си екологична хартия от висок клас, в производството на която се влагат изцяло фибрите от стеблата на възобновяеми и най-вече едногодишни култури като пшеница и царевица, без използването на дървесина.
Търсенето на нови алтернативни суровини с насочено внимание към опазване на околната среда, прави този продукт изключително атрактивен и актуален, а пътят, който прокарва в хартиената индустрия е от огромно  значение за екологията.

Хартията Tree Free е произведена с неутрален РН и без никакви киселини, което е предпоставка  за нейния дълъг живот. Висококачествената й повърхностна обработка, стабилността на измерванията и това, че е подходяща за различните видове печат, я правят продукт, подходящ за издания с висок престиж и елегантен завършек. Нейната натуралност и оригиналност, приятният допир и изтънчено цветово съчетание възбуждат по нов начин фантазията на дизайнерите.

Tree Free: Една натуралнo различна хартия, създадена с грижа към Планетата на децата ни!Отпечатай
Новини от КАРИЕР ООД
КАРИЕР ООД са на нов адрес

От 01.10.2018 фирма Кариер (офис и склад) ще посреща своите клиенти на нов адрес: София, бул. Искърско Шосе 9А, ет. 4

Favini създадоха хартия направена от трици

Италианската фирма за хартия Favini обедини усилията си с най-големият производител на макаронени изделия в Европа Barilla, за да създаде хартия от материали непригодни за употреба в хранителната промишленост.