ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПринтГайд Инфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Какво се търси днес: Рутерно рязане, Печат на тоалетна хартия, Hp indigo, Алуминиеви капачки, Форма еоод, Дигитални клишета, Книговинил
Фирма
Графтек ООД

Графтек ООД

Информация за фирмата

Търговия и сервиз на оборудване за отпечатване и довършителни операции на самозалепващи етикети на ролка. Машини за дигитален печат на велпапе. Компанията е официален представител на TrojanLabel и Rhyguan, както и много други производители.


Фирма Графтек ООД с рейтинг 18 и e на място 39 от общо 2528 фирми.

Уникални посещения: 3134
Контакти
гр. София
ул. Охрид 53
Тел.: 0882/ 447 006
Тел.: 02/ 466 67 59
Вижте в Google Maps

Контактната информация и дейността на фирмата са актуализирани на 2020-09-23

E-mail
Кликни, за да видиш e-mail
Интернет сайт
Сфера на дейност

Машини

Trojan T5

TrojanLabel® T5 комбинира дигитална преса и довършителна секция в една машина. Т5 ви предлага следното: превъзходна резолюция на печат – до 1600 dpi; допълнителен цвят и SUPERgloss; лакиране; ламиниране, разрязване и пренавиване, както и опция за полагане на метализирани фолиа – злато, сребро и други.

Trojan T5

Trojan T4

Trojan T4 е индустрианла дигитална преса за етикети с вградена секция за довършителни работи. Т4 педлага цялостно решение за производство на етиекти с помощта на следните процеси: Принтираща секция; ламинираща секция и полуротационна щанца. Като резултат от дългогодишни разработки и иновации, Т4 се явява, като цялостна, интуитивна и компактна производствена линя за етикети. Включваща дигитален печат с висока разделителна способност (до 1600 dpi), щанцоване, прецизно ламиниране и довършителни работи, T4 е една от най-компактните и икономични преси за печат на етикети, на пазара.


Trojan T2-L

TrojanTwo е първият сериозен продукт на пазара на достъпни дигитални преси за етикети, който има характеристиките на по-големи и по-скъпи системи. Пресата печата с 18 м/мин и с резолюция до 1600 х 1600 dpi . С помощта на специално разроаботени алгоритми и система за самоподдръжка и отдалечена такава, можете да отпечатвате големи обеми с много високо качество. TrojanTwo е най-добрата малка дигитална преса за етикети на ролка на пазара в момента и е създатена специално за печатници за етикети.

 

Trojan T2

TrojanTwo е първият сериозен продукт на пазара на достъпни дигитални преси за етикети, който има характеристиките на по-големи и по-скъпи системи. Пресата печата с 18 м/мин и с резолюция до 1600 х 1600 dpi . С помощта на специално разроаботени алгоритми и система за самоподдръжка и отдалечена такава, можете да отпечатвате големи обеми с много високо качество. TrojanTwo е най-добрата малка дигитална преса за етикети на ролка на пазара в момента и е създатена специално за печатници за етикети.


Trojan T2-C

Първата по рода си настолна дигитална преса, създадена да конкурира големите производствени преси.
Trojan T2-C е първата по рода си настолна дигитална преса, способна на прецизни резултати при големи обеми от работа. Има възможност да работи денонощно, като по този начин отваря нови врати в етикетиращата индустрия. Работният режим на Trojan T2-C е изключително тих, това го прави идеален за производители, и печатници, които искат да добавят високо качествени inkjet етикети в портфолиото си.


Trojan 1

Вътрешнофирмено производство на страхотни цветни етикети Нашият революционен етикетен принтер би бил от полза за вас, ако: • Използвате традиционни трмо-трансферни етикетни принтери, но бихте искали да намалите разходите за консумативи, печатни глави и сервиз. • Използвате външен доставчик на етикети за малки серии етикети от разнообразни дизайни, но единичната цена е твърде висока. • Имате нужда да персонализирате всеки отделен етикет • Искате да повишите качеството и стойността на своите продукти, като използвате висококачествени цветни етикети, вместо безлични черно-бели етикети • Във връзка с оптимизацията на доставките, искате да намалите и количествата етикети, които държите на склад • Има законови изисквания вашите продукти да са с цветни етикети.JETSCI Colornovo

В момента пазара на печат на етикети е в преходен период, тоест тиражите стават все по-къси, цените на медиите се увеличават, а маржовете се смаляват. Това поставя производителите на етикети под огромно напрежение. Тук Colornovo се намесва, като свързва потребителите и производителите, правейки възможен печат при поискване (on demand).
Colornovo използва печатната технология “piezoDoD inkjet”, която позволява на машината да печата с 600 х 1200 dpi, 4 нива на полутон (600 х 600 dpi физическа резолюция), с максимална скорост 70 м/мин. и ширина на печат до 330 мм.Rhyguan PLUS-330 Series

Машините от серията PLUS на Rhyguan могат да се поръчат в 3 работни ширини – 330 мм / 420 мм / 520 мм. Rhyguan PLUS330 е с изцяло модулен дизайн, така че можете да приспособите инвестицията си към вашите нужди. Балансирайте необходимите функции за добавяне на стойност с интелигентна автоматизация. Вземете най-добрите производствени възможности за вашата компания, без компромиси в качеството. Всеки модул е проектиран върху единична стоманена плоча с дебелина 25 мм и са използвани маркови компоненти.
Rhyguan PLUS-330 Series


Rhyguan TOP 330/420/520 PLUS 2 Series

Машините от сериятаTOP PLUS 2 на Rhyguan могат да се поръчат в 3 работни ширини – 330 мм / 420 мм / 520 мм. Модерна, атрактивна и на конкурентна цена. Rhyguan Top 330PLUS2 е модерно компактно решение за професионални производители на етикети, които изискват най-високите стандарти за качество на етикета и довършителните работи. Тя е изцяло задвижвана със серво мотори и цифрово управление. Проектирана и създадена за довършване на цифрово отпечатани етикети с частичен лак и полу-ротационно щанцоване.
Rhyguan TOP 330/420/520 PLUS 2 Series

Машините от серията TOP PLUS на Rhyguan могат да се поръчат в 3 работни ширини – 330 мм / 420 мм / 520 мм. Входящо ниво на много конкурентна цена. Rhyguan Top 330PLUS е компактно решение за професионални производители на етикети, които търсят икономично решение за довършителни работи. Rhyguan TOP 330 PLUS е икономично решение за продължителна работа за отпечатване (черни) марки върху задната страна на етикета и щанцоване (полу-или ротационно). Много е подходяща за производители на етикети, които търсят икономична инвестиция за производство на бели етикети с черни марки или дигитално отпечатани етикети.

Rhyguan TOP 330/420/520 PLUS 2 Series


Rhyguan TOP 330/420/520 Series

Машините от серията TOP на Rhyguan могат да се поръчат в 3 работни ширини – 330 мм / 420 мм / 520 мм. Входящо ниво машина за щанцоване на конкурентна цена. Rhyguan TOP 330 е компактно решение входящо ниво за професионални производители на етикети, които търсят икономично решение за щанцоване на етикети. Снабден със серво задвижвана полу-ротационна щанцоваща секция, която също може да работи и в напълно ротационен режим.

Rhyguan TOP 330/420/520 Series


Rhyguan TOP 330/420/520 DDS Series

Всяка машина от серията Rhyguan TOP DDS може да бъде поръчана в 3 различни ширини – 330 mm / 420 mm / 520 mm. Rhyguan TOP 330 DDS е компактно решение за професионални производители на етикети, които търсят икономично решение за щанцоване на етикети в две стъпки. Снабдена с две серво задвижвани полу-ротационни секции за щанцоване, които също могат да работят в ротационен режим.

Rhyguan TOP 330/420/520 DDS Series


Rhyguan SMART 330/420/520 HMS Series

Всяка машина от серията Rhyguan SMART HMS може да бъде поръчана в 3 различни ширини – 330 mm / 420 mm / 520 mm. Rhyguan SMART 330 е напълно серво задвижвана, високо надеждна, високоскоростна машина за пренавиване със 100% инспектиране на етикетите. Проектирана за широк спектър от самозалепващи етикети, тя се отличава с отворена платформа, която позволява интеграция с вашата любима марка системи за инспекция и мастилено-струйни системи за номериране. SMART330 е стандартно оборудвана с разролваща секция с въртящи се ножове и извеждане на излишните краища и едно пренавиване. Тя може да бъде надградена със секция за автоматично позициониране на ножовете и два пренавиващи дорника.

Rhyguan SMART 330/420/520 HMS Series


Rhyguan SMART 330/420/520 HMC Series

Всяка машина от серията Rhyguan SMART HMC може да бъде поръчана в 3 различни ширини – 330 mm / 420 mm / 520 mm. Rhyguan SMART330HMC е изцяло серво задвижвана машина за инспекция на етикети и последващо нарязване на листове и извеждане с конвейерна лента. Проектирана за 100% проверка и високоскоростна обработка на широк спектър от етикети, тя се отличава с отворена платформа, която позволява интеграция с вашата любима марка системи за инспекция и мастилено-струйни системи за номериране. SMART330HMC е проектирана да спре точно на дефектния етикет в таблицата за проверка, за да може вашият оператор да предприеме действия. Стандартно е снабдена с конвейерна лента с разделяне на партиди. SMART330HMC може да бъде надградена до напълно автоматично изхвърляне на дефектните етикети и разделяне на партиди.

Rhyguan SMART 330/420/520 HMC Series


Rhyguan WON 330/450/520 Series

Машините от серията WON на Rhyguan могат да се поръчат в 3 работни ширини – 330 мм / 420 мм / 520 мм. Слитерът Rhyguan WON се предлага в три ширини: 330 мм, 450 мм и 520 мм. Тази машина за разролване е предназначена за точно слитване на филми и самозалепващи се етикети. Възможно е също така да се разролват метални филми. Машината е стандартно оборудвана с въртящи се ножове и turret rewinder за максимална производителност и лесна употреба.

Rhyguan WON 330/450/520 Series


Rhyguan KISS 330/420/520 Series

Всяка машина от серията Rhyguan KISS може да бъде поръчана в 3 различни ширини – 330 mm / 420 mm / 520 mm. Rhyguan KISS 330 е високоскоростна машина с плоска щанца за етикети. KISS 330 предлага максимална скорост от 120 м / мин. Тя се предлага с цифрова серво задвижвана технология, която контролира стъпката и повторението, както и движението на щанцоващата плоча. Поради цифровия контрол всички движения се синхронизират с изключителна прецизност. Натискът за щанцоване  се прилага отдолу и се контролира цифрово чрез голям серво мотор. Тази машина  е подходяща за щанци с височина 9,5 мм и максимално движение отгоре надолу, приблизително 12 мм.

Rhyguan KISS 330/420/520 Series


Rhyguan TOP 330 Face mask machine

Тази машина може да изработва маски с максимум 5 слоя материали. Също така може да постави металната пластинка на носа. Нещо повече, тя може с точност да отреже маската по контур и тя да се изведе на конвейер.  Rhyguan TOP330 (RF200 KN95) комбинира 5 + 1 развиване на материала и материала за пластинката за носа. Това е последвано от ултразвуково устройство, което в комбинация със серво задвижван цилиндър под налягане ламинира 5-те слоя заедно.

Rhyguan TOP 330 Face mask machine


Rhyguan GC 560 coating machine

Едно от важните предимства е, че машината за нанасяне на покрития Rhyguan GC560 е подходяща за създаване на различни видове етикети, например етикети със силно прозрачно лепило, етикети със слой против фалшифициране, етикети със специално повърхностно покритие или етикети с метално покритие. Също така е подходящо да се създаде запас от самозалепващи етикети от предварително отпечатан филмов материал. Съществуват и още възможности чрез комбиниране на различни видове материали, ламинати и покрития.

Rhyguan GC 560 coating machine


DPR Scorpio SCR35PL

Дигиталните довършителни машини от серията Scorpio за завършени системи за: развиване на ролки с медия; ламиниране; отделяне на матрица; надлъжно рязане (slitting) и пренавиване на ролки с медия. Всичките модели от серията предоставят много точни резултати при довършителните работи, тъй като използват плотер за изрязване на етикетите по контур. Този процес автоматично премахва разходите, необходими за закупуването на щанци.

DPR Scorpio SCR35PL


DPR Scorpio SCR35

Дигиталните довършителни машини от серията Scorpio за завършени системи за: развиване на ролки с медия; ламиниране; отделяне на матрица; надлъжно рязане (slitting) и пренавиване на ролки с медия. Всичките модели от серията предоставят много точни резултати при довършителните работи, тъй като използват плотер за изрязване на етикетите по контур. Този процес автоматично премахва разходите, необходими за закупуването на щанци.

DPR Scorpio SCR35


DPR Scorpio SCR22

Дигиталните довършителни машини от серията Scorpio за завършени системи за: развиване на ролки с медия; ламиниране; отделяне на матрица; надлъжно рязане (slitting) и пренавиване на ролки с медия. Всичките модели от серията предоставят много точни резултати при довършителните работи, тъй като използват плотер за изрязване на етикетите по контур. Този процес автоматично премахва разходите, необходими за закупуването на щанци.

DPR Scorpio SCR35


DPR Scorpio SCR22PL

Дигиталните довършителни машини от серията Scorpio за завършени системи за: развиване на ролки с медия; ламиниране; отделяне на матрица; надлъжно рязане (slitting) и пренавиване на ролки с медия. Всичките модели от серията предоставят много точни резултати при довършителните работи, тъй като използват плотер за изрязване на етикетите по контур. Този процес автоматично премахва разходите, необходими за закупуването на щанци.

DPR Scorpio SCR35PL


DPR Virgo VRG22PL

Дигиталната довършителна машина от D.P.R Virgo – VRG22PL е настолна система, която: развива; ламинира; изрязва по контур; отделя матрица; реже надлъжно; и пренавива готовия продукт на ролка. Virgo – VRG22PL може да работи с медии с ширина до 225 мм. Virgo – VRG22PL предлага много точни резултати при довършителните работи, тъй като използват плотер за изрязване на етикетите по контур. Този процес автоматично премахва разходите, необходими за закупуването на щанци.

DPR Virgo VRG22PL


Trojan T3-OPX – wide format overprinting system

Дигитална широкоформатна печатна машина, подходяща за печатници и производители.
С дигитална широкоформатна печатна машина Trojan T3-OPX имате възможност да печатате висококачествени, пълноцветни и издръжливи отпечатъци върху много разнообразни материали, например: картони; пощенски пликове и картички; кутии (например за пица); хартиени чанти; дървени плоскости и много други. Издръжливи мастила Пигментните мастила допринасят за голямата издръжливост на отпечатъците върху порести медии. Тези пигменти мастила за сертифицирани за издръжливост по стандарта – BS5609.

Trojan T3-OPX – wide format overprinting system


Handway HighJet 2500B

Високоскоростна, изключително прецизна и с високо качество на печат.
  • Машината може да бъде оборудвана с от 4 до 8 печатни глави Киосера. Скоростта на печат може да достигне то 700 м2 / час.
  • Качеството на печат на машината достига до 600 х 1200 реално dpi.
  • Печат със сканираща скорост 1,8 м/сек.
Дигитален инкджет печат – рентабилното решение.

Handway HighJet 2500B


Handway Glory 1604

Уникална комбинация между индустриален дизайн, изключително висока скорост на печат от 150 метра в минута и неповторимо качество на печат.

Handway Glory 1604


Handway Glory 2504

Индустриална, широкоформатна машина, която може да печата медии с ширина до 2160 мм, при максимална скорост от 17,773 м²/час.

Handway Glory 2504Други материали

Гъвкави щанциГъвкави щанци

Предлагаме различни видове и типове гъвкави щанци по ваш избор.Магнитни цилиндриМагнитни цилиндри

Предлагаме различни видове и типове магнитни цилиндри по ваш избор.

Печатни цилиндри

Печатни цилиндри

Предлагаме различни видове и типове печатни цилиндри по ваш избор.

Слийв цилиндриСлийв цилиндри

Предлагаме различни видове и типове слийв цилиндри по ваш избор.

Базови цилиндри

Базови цилиндри

Предлагаме различни видове и типове базови цилиндри по ваш избор.


Въздушни цилиндриВъздушни цилиндри

Предлагаме различни видове и типове въздушни цилиндри по ваш избор.
Режещи цилиндриРежещи цилиндри

Предлагаме различни видове и типове режещи цилиндри по ваш избор.Опорни ролки

Опорни ролки

Предлагаме различни видове и типове опорни ролки по ваш избор.
Зъбни колелаЗъбни колела

Предлагаме различни видове и типове зъбни колела по ваш избор.НожовеНожове

Предлагаме различни видове и типове ножове по ваш избор.
ПръстениПръстени

Предлагаме различни видове и типове пръстени по ваш избор.

LED UV сушилни системи Phoseon

Предлагаме LED UV сушилни системи Phoseon по ваш избор.

Ракелни ножове FlexoConcepts

Предлагаме Ракелни ножове FlexoConcepts по ваш избор.
Тагове
Дигитални печатни машини
Етикетни принтери
Етикетни хартии
Консумативи за дигитален печат
Машини за дигитален печат
Машини за дигитален печат на етикети
Ракели
Ракелни ножове за флексопечат

Отпечатай
Новини от Графтек ООД
Графтек ООД и пълна промяна по време на пандемията

Ново оборудване за ролни етикети в Интел Дизайн в Пловдив

Продукти от Графтек ООД

Етикети на рола с топъл печат

Етикети на рола с топъл печат Етикетите на рола са подходящ продукт за брандиране на бутилки, буркани, флакони и мн. др. Произвеждат се на размер спор...

Персонализирани етикети за мед

Персонализирани етикети за мед Тези етикети за бурканчета с мед са персонализирани и отпечатани в малък тираж. Направени са по индивидуален дизайн и са...

Обяви и промоции от Графтек ООД

Наличности и поръчки на ролни медии за ети...
Наличности и поръчки на ролни медии за етикети - Графтек ООД


Довършителна машина за етикети на ролка DP...
Довършителна машина за етикети на ролка DPR Virgo


Принтер за печат на цветни етикети с бяло ...
Принтер за печат на цветни етикети с бяло (CMYK+W) – QuickLabel QL-300 + безплатен комплект консумативи


Настолен принтер за печат на етикети на ро...
Настолен принтер за печат на етикети на ролка TrojanOne


Термотрансферни ленти за печат на етикети
Термотрансферни ленти за печат на етикетиГрафтек ООД във Facebook