ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПринтГайд Инфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Какво се търси днес: Металик мастила, Рутерно рязане пловдив, Пликове от целофан, Office 1, Етикетна хартия, Колорист, Фолио за режещи плотери
Фирма
Графтек ООД

Графтек ООД

Информация за фирмата

Търговия и сервиз на оборудване за отпечатване и довършителни операции на самозалепващи етикети на ролка. Компанията е официален представител на Trojan Label и GM.dk (Grafisk Maskinfabrik A/S) за България.


Фирма Графтек ООД с рейтинг 0 и e на място 2520 от общо 2520 фирми.

Уникални посещения: 2789
Контакти
гр. София
ул. Козлодуй 94
Тел.: 0882/ 447 006
Тел.: 02/ 466 67 59
Вижте в Google Maps

Контактната информация и дейността на фирмата са актуализирани на 2020-05-19

E-mail
Кликни, за да видиш e-mail
Интернет сайт
Сфера на дейност

Машини

Trojan 2

Първата в свата достъпна дигитална преса за етикети на ролка. Сега всеки може да премине към дигитално отпечатани етикети.
TrojanTwo е първият сериозен продукт на пазара на достъпни дигитални преси за етикети, който има характеристиките на по-големи и по-скъпи системи. Пресата печата с 18 м/мин и с резолюция до 1600 х 1600 dpi . С помощта на специално разроаботени алгоритми и система за самоподдръжка и отдалечена такава, можете да отпечатвате големи обеми с много високо качество.

TrojanTwo е най-добрата малка дигитална преса за етикети на ролка на пазара в момента и е създатена специално за печатници за етикети.

Trojan 2

Trojan 3

Вашият интелигентен и лесен преход към хибриден печат
Представяме ви решение, което ще промени начина ви на работа, свързана с опаковки и етикети

Trojan3 е система за надграждане на вече съществуваща техника за печат или довършителни операции, както и самостоятелно изградени решения за етикети, опаковки от картон и велпапе. Системата работи с до 18 м/мин и позволява висококачествен пълноцветен печат върху всякакви материали с абсорбираща повърхност, каквито са повечето нехромирани хартии или материали, които са с предварително нанесено покритие (coating).

Огромна гъвкавост
Гъвкавостта на системата означава, че може да бъде използвана за печат върху плоскости, като например разгънати кутии или етикети, по-високи обекти, като пликове за писма, дървени плоскости или дори сгънати кашони, както и много други.

Trojan 3


DC330 mini

Машина за довършителни операции за етикети на ролка. Компактната версия на DC300/Dcoat.

Напълно автоматизирана машина за довършване на етикети. Предлага УВ флексо лаково покритие, щанцоване, разролване и пренавиване в една машина.

С повече от 100 модификации, които произвеждаме, можем да ви предложим здрава и доказана платформа за обработка на етикети. Линиите са изградени със стандартни компоненти от водещи производители като Panasonic, Lenze, Fife, Dines, и Gerhardt.

Задвижването в DC330 е изцяло със серво управление, което осигурява много малко сервизни намеси, най-лесният контрол на напрежението на медията и перфектна регистрация

Някои от основните предимства на DC330mini са максимална гъвкавост, осигурена от възможността да се справя с продукция от 50.8-546 mm и скорост на обработка до 32m/min. Голям диаметър на ролката, която зареждате, двойно извеждане и маса за рязане с въздушни стяги в изключително компактна машина. Диаметърът на развиващата ролка достига до Ø700 мм. Това е голямо предимство, тъй като осигурява минимални смени на ролките. Пмевматичната маса за рязане прави смяната между поръчките изключително лесна.

Минимална настройка на щанцата спрямо изображението с едно завъртане на цилиндъра, посредством електроника. Не се налага да местите цялата секция или да правите някакви други механични настройки. Интуитивен графичен тъч екран ви показва текущото състояние на машината и какво трябва да направите.

DC330 nano


DC330 nano

Супер компактна, ефективна по отношение на разходите машина за ламиниране, щанцоване и разролване.

С нарастването на дигиталния печат на етикети, печатниците осъзнават нуждата от дигитална печатна система, която предлага функции с добавена стойност, както и напълно завършени етикети. DC330NANO предлага идеалното решение за целта.

DC330NANO развиваща секция, самозалепващ ламинат, полуротационно щанцоване и разролване в компактна машина, която заема 1,3 х 1,3 м. Машината е идеална за продукция от малки дигитални машини или като допълнителна машина на вече съществуващия ви машинен парк. DC330NANO може да работи както отделно, така и свързана в едно с печатната машина.

DC330 mini


Тагове
Дигитални печатни машини
Етикетни принтери
Етикетни хартии
Консумативи за дигитален печат
Машини за дигитален печат
Машини за дигитален печат на етикети
Ракели
Ракелни ножове за флексопечат

Отпечатай
Новини от Графтек ООД
Ракелни ножове FlexoConcepts от Графтек ООД

Интервю с инж. Юлиян Кирилов, собственик на печатница Арт Инженеринг - Враца

Продукти от Графтек ООД

Персонализирани етикети за мед

Персонализирани етикети за мед Тези етикети за бурканчета с мед са персонализирани и отпечатани в малък тираж. Направени са по индивидуален дизайн и са...

Етикети на рола с топъл печат

Етикети на рола с топъл печат Етикетите на рола са подходящ продукт за брандиране на бутилки, буркани, флакони и мн. др. Произвеждат се на размер спор...

Обяви и промоции от Графтек ООД

Наличности и поръчки на ролни медии за ети...
Наличности и поръчки на ролни медии за етикети - Графтек ООД


Довършителна машина за етикети на ролка DP...
Довършителна машина за етикети на ролка DPR Virgo


Принтер за печат на цветни етикети с бяло ...
Принтер за печат на цветни етикети с бяло (CMYK+W) – QuickLabel QL-300 + безплатен комплект консумативи


Настолен принтер за печат на етикети на ро...
Настолен принтер за печат на етикети на ролка TrojanOne


Термотрансферни ленти за печат на етикети
Термотрансферни ленти за печат на етикетиГрафтек ООД във Facebook