Фреш Принт ЕООД

Контакти

гр. София
Младост 1, бул. Андрей Ляпчев №75,
зад БИЛА
Тел.: 0884/ 404 246
Тел.: 02/ 491 11 98
Тел.: 02/ 491 11 97
Вижте в Google Maps
Контактната информация и дейността на фирмата са актуализирани на 2024-06-16

E-mail

Кликни, за да видиш e-mail

Уеб сайт

 • Съобщи за неточност

  Моля, ако сте забелязали пропуски или неточна информация в този профил, тук е мястото да съобщите за това.

  Съобщи за неточност
 • Статистика
 • Поискай оферта
 • Рейтинг 18
 • Място 9/2628
 • Посещения 7885

Информация за фирмата

Широкоформатен печат на билбордове, калкани, винилна мрежа, транспаранти, PVC фолиа, перфофолио, знамена, фирмени табели, строителна мрежа и др. Дигитален печат на визитки, бланки, листовки, брошури, каталози, дипляни, папки, календари, етикети, стикери и др.

Сфера на дейност

Дигитален печат

Xerox 1000i
пълноцветна цифрова  печатна  преса, осигуряваща изключително качество на изображението върху широка гама медии с грамаж до 350 гр/м2 и предлагат 5-ти прозрачен цвят за частично покритие.

Опционалната станция за пети канал със сухо прозрачно мастило засилва пълноцветните поръчки; дава възможност изображения и текст да бъдат маркирани за визуално въздействие или цифрови водни знаци, както и да се прилага за художествен ефект и сигурност дори при максимална скорост.
 • Медии с размери вариращи от 182 mm х 182 mm до 330 мм х 488 мм и тегло от 55 до 350 GSгр/м2, с покритие и без покритие. Могат да бъдат печатани с номинална скорост 80 / 100 стр/мин
 • Уникален интегриран дизайн със стандартни тави за хартия проектирани да бъдат удобно разположени в рамките на печатащата машина, намаляващи заеманата площ
 • Изобразяване с висока резолюция което се осигурява от най-съвременна технология VCSEL предоставя разделителна способност 2400 x 2400 dpi на цифров полутонов растер
 • Центрирана регистрация за подравняване на хартиите предлага точност около + / - 0.5 mm за регистрация отпред отзад; електронно управление и сензори автоматично отчитат размера на хартията
 • Xerox Productivity Plus (XPP) дава възможност за извършване на рутинни задачи по техническото обслужване на вашия график, оптимизиране на времето за готовност на пресата
 • Избор от три високо-производителни цветни сървъра позволяващи най-добро задоволяване спрямо различните работни потоци за различни среди пълноцветна цифрова  печатна  преса, осигуряваща изключително качество на изображението върху широка гама медии с грамаж до 350 гр/м2 и предлагат 5-ти прозрачен цвят за частично покритие
Xerox 1000i

XEROX iGen3 110 Smart SizeTechnology

Това е най-бързата дигитална машина, която може да печати на всички видове хартия и картон в диапазон на теглото до 350 г.  Различни дигитални кодове, номерация и бар кодове, комбинации от растери и елементи които не се копират, помощни елементи, нишка за сигурност
Второ ниво на защита
Флуоресцентен ефект
Микро текст
Персонализация на всяко изделие

Над 110 копия А4 за 1 мин.
Над 6600 копия (4+0) за 1 час.
Над 3300 копия (4+4) за час.
Максимално Печатаемо поле – 362х519 мм


Xenone X7151

Xenone X7151 е висококачествен LED UV принтер с печатаемо поле от 710х510мм. и максимална височина до 150мм. с възможност за печат на бяло и полагане на лак. Направен е специално за висококачествен сувенирен печат върху химикалки, запалки, подложки за мишки, тефтери, ключодържатели, USB флаш памет, часовници, дърво, камък, PVC, Re-board, стъкло, корк, мукава, кутии и др.Mutoh valuejet 426uf


ValueJet VJ-426UF
е компактен А3+ формат дигитален сувенирен принтер с LED UV мастила и вградена вакуум система за прикрепване на субстратите. Принтера предлага площ 483 мм х 329 мм и директен печат върху предмети с дебелина до 70мм. Принтера прави безупречни отпечатъците върху голям нябор от субстрати - ABS пластмаси, Стъкло, Алуминиеви, Поликарбонатни, Полиетиленови, Полиестерни, Акрилни, Полипропиленови, PS, PVC, Tyvek плоскости и други.
Енергийно ефективната LED UV лампа позволява печат и фиксиране на мастилата при специфични термочувствителни субстрати.
Многофункционалния VJ-426UF отпечатва уникални прототипи, персонализирани подаръци, опаковки, награди, сувенири, специализирани индустриални табелки, стикери, етикети и др.
 • Последно поколение печатаща глава с резолюзия 1440 dpi
 • Изстрелва капки мастило с променлив обем между 3,8 и 28 пиколитра. Състои се от 1440 дюзи или 8 канала по 180 дюзи и тъй като всички цветови секции са обединени в една печатаща глава няма нужда от времеемки процедури за калибриране и напасване.
 • LED UV мастила
 • Новите LED UV мастила - CMYK + бяло мастило и лак не съдържат летливи органични вещества и други замърсители на въздуха. Сравнена с класическия UV печат лампата (LED UV) за фиксирането на мастилата осигурява безопасна работна среда - не генерира озон и не съдържа живак и олово.
ValueJet VJ-426UF

Широкоформатен печат

HP Latex 570
HP Latex 570 може да се използва за отпечатване на банери, плакати, тапети и много други. Латексовия принтер е проектиран да максимизира качеството на изображението в печатаема площ до 163см.

HP Latex 570

FlatDog
FlatDog е високотехнологичен принтер за директен печат върху текстил. Печат върху тениски, детски дрехи, суичъри, текстилни торби и др. Може да печата и върху кройки или парчета плат.
Мастилата KODAK, с които е зареденa машината са напълно безвредни, устойчиви на пране и слънчева светлина и са меки на пипане.

FlatDog

Xenons YL2150
Xenons YL2150 e широкоформатен, дигитален принтер, с 4 цветен(CMYK) режим гарантиращ висока наситеност на цветовете. Възможност за печат върху ролкови медии с ширина до 1.80 метра и максимална резолюция 1440 x 1440 dpi. Подходящ за външна и вътрешна реклама.

Xenons YL2150

VIRTU RS 35/48

ШИРОКОФОРМАТЕН ДИРЕКТЕН ПЕЧАТ върху плоскости и върху всички конвенционални медии.
Директен печат на VIRTU RS 35/48. Резолюция 1200 dpi, печат с UV мастила, устойчиви на aтмосферни условия и драскане, максимален размер на плоскостите и медиите 350 см, максимална дебелина 9 см. Печат CMYK и печат с БЯЛО.
Печат върху: PVC, Re-board, стъкло, корк, мукава, метални листове, мокет, балатум, фурнировани плоскости за мебели, дърво, фаянс, пластмаса и др.

VIRTU RS 35/48

Широкоформатен солвентен печат

HP Scitex XP 5300 Printer – 5м
HP Scitex XP 5300Ширина на печата 5м, резолюция 360 dpi ,моментално съхнещи UV мастила допълнително подсилващи ефекта от изображението чрез своята висока наситеност на цветовете и яркост.

HP Scitex XL 1500 -5м
HP Scitex XL 1500Последната технологична разработка на серията XL - широкоформатен, дигитален принтер, с 4,6 и 8-цветен режим на работа – спомага за висока наситеност на цветовете, пиезо инк джет технология, печати на богата гама от ролкови медии. Ширина на печата до 5м. в зависимост от ширината на ползвания материал, резолюция  370dpi х 740 dpi, солвентни мастила с UV защита, опция за двустранен печат, опция за отпечатване на маломерни текстове, производствен капацитет 125 м² на час.

Продуктова гама с максимално дълъг срок на външна експлоатация и вътрешна употреба – билбордове, фирмени знамена, трансперанти, пана, покривала за камиони, тенти за заведения, рекламни фирмени табели за магазини, офиси, строителни обекти, стикери за автомобили, други. Изрязване по контур на фирмени и рекламни надписи, лога, силуети, шаблони за витрини и щандове, автомобили, калкани на сгради. Декоративни елементи. Перфектно термолепене на отделни парчета винил за по-големи размери.

Отпечатване на предпазна строителна мрежа от полиестерна коприна и мрежа от HDPE с добавка за  UV защита.
Всички характеристики на машините свидетелстват за гъвкавост и ефективност на системите, отговарящи на пазарните изисквания за качество.


Технологичният парк е оборудван изцяло с нова дигитална техника. 
Продължава процесът на разширяване, реконструкция и модернизация. Завършеният цикъл на производство гарантира на нашите клиенти гъвкава продуктова и ценова политика, разнообразие в реализацията на нестандартни поръчки и контрол на качеството. Екип от специалисти с висока квалификация осигуряват изпълнение на подадените поръчки в кратки срокове. Използват се медии, мастила и консумативи със сертификати за качество от водещи световни фирми.

Довършителна обработка

Zünd G3
Zünd G3 са машини с висока точност. Всички компоненти от задвижването до системата за рязане са проектирани и произведени да работят в перфектен синхрон. Това ни позволява да работим качествено, ефективно и с перфектни резултати.

Zünd G3

Intro Graphtec FCX2000


Graphtec FCX2000 плоско режещите плотери с два работни инструмента - ножче и биговащ инструмент, са перфектно решение за рязане на картони, магнитно фолио и производство на прототипи и малки серии опаковки.
Серията предлага 3 модела режещи маси с 2 вида захващане на материалите за рязане - вакуумно и електростатично.


Тагове

Color Switcher