ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПринтГайд Инфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Какво се търси днес: Предпечатна подготовка, Ет трейси, Силиконови гривни с релефен надпис, Мастила за хранителни опаковки
Фирма
ЕнгВю Системс София АД

ЕнгВю Системс София АД

Информация за фирмата

ЕнгВю Системс София AД е софтуерна компания, част от холдинга Сирма Груп. Специализирана е в разработването на CAD/CAM продукти за опаковъчната и POP/POS индустрия. Има собствени офиси в България, Канада и Бразилия, а продуктите й се разпространяват чрез развита дистрибуторска мрежа в цял свят. От 2007 г. ЕнгВю Системс е бизнес партньор с Heidelberger Druckmaschinen AG.

ЕнгВю Системс разработва и разпространява EngView Package & Display Designer Suite, един от водещите световни софтуерни продукти за структурен дизайн на опаковки и POP/POS дисплеи, както и за автоматизация на процесите по производство.

Софтуерът се използва от над 3000 компании по целия свят и е част от учебните програми на повече от 20 университета и професионални училища за подготовка на специалисти за опаковъчната промишленост в Европа, Азия, Латинска и Северна Америка.

През 1999 г. технологията, залегнала в продуктите на ЕнгВю Системс, получава EICT Prize – наградата за иновации в областта на информационните и комуникационни технологии на Европейската комисия.


Фирма ЕнгВю Системс София АД с рейтинг 1 и e на място 1097 от общо 2520 фирми.

Уникални посещения: 3144
Контакти
гр. София
1784, бул. Цариградско шосе № 135, ет. 5
Тел.: 02/ 976 83 14
Тел.: 0888/ 384 817
Вижте в Google Maps

Контактната информация и дейността на фирмата са актуализирани на 2016-02-05

E-mail
Кликни, за да видиш e-mail
Интернет сайт
Сфера на дейност

Машини

aristoЕнгВю Системс предлага консултации при закупуването на специализирана техника като плотери, лазери, машини за огъване на ножове и други. Компанията е и основен представител за Балканския полуостров на германската фирма за макетни плотери Aristo Graphic Systeme GmbH.


Софтуер

EngView Package & Display Designer Suite

engview_package_display_designer_suite

EngView Package & Display Designer Suite е 2D/3D софтуер за оптимизация на производството на опаковки и POP/POS дисплеи. Програмата е интегрирана с Adobe Illustrator и пoдпомага целия работен процес – от идейния проект, 3D моделирането и графичния дизайн, до генерирането на плот-файлове, изработката на конвертиращи инструменти и последващото производство. EngView е единственият продукт на пазара, съвместим с MAC и с PC.

EngView Package & Display Designer Suite включва 15 модула, разпределени в 7 конфигурации, предоставящи на клиентите свободата да модифицират софтуера спрямо конкретните нужди на своята работа.

modules
Работен процес

Модулната система, заложена в EngView Package & Display Designer Suite, следва логиката на отделните фази, съставящи процеса на проектиране и производство на опаковки и дисплеи:

corrugated_boardLibrary of Parametric Designs е библиотека с над 1 500 готови за използване параметрични дизайни за опаковки от картон и велпапе, включително и международните кодове ECMA и FEFCO. Модулът съдържа и стандарти, подходящи за PVC и полипропиленово велпапе.library_displaysLibrary of Displays е колекция от параметрични POP/POS дисплеи и нестандартни структури – мебели, стени, щандове и др. – от велпапе и риборд.
drafting_parametric_componentsDrafting with Parametric Components е модул, съдържащ пълния набор от инструменти, необходими за проектиране и модифициране на 2D структури. Модулът залага на интелигентен метод на чертане, при който използването на наличния богат избор на параметрични компоненти намалява значително броя на стандартните чертожни операции.

3d_presenter3D Presenter е среда за триизмерна визуализация, която представя реалистично окончателния вид на опаковките и дисплеите с приложените върху тях графичен дизайн, специални ефекти и външни обекти. Модулът предлага и функционалност за генериране на 3D PDF документи за бърза проверка и нанасяне на необходими корекции.integrationIntegration with Adobe Illustrator. EngView разполага с единствената по рода си интеграция на основните 2D/3D CAD функционалности с Adobe Illustrator. Тя дава възможност за генериране на слоеве, прилагане на специални ефекти и двустранно графично оформление, както и позволява генериране на 3D PDF.


optimizerLayout Optimizer осигурява оптимизиране на дизайна на монтажи за всички модели режещи лазери, плотери и фрези. Автоматичното генериране на различни варианти позволяват лесно сравняване и бърз избор на най-предпочитаната опция.
nesting_layotNesting Layout е функционалност, която гарантира оптималното разположение на отделните елементи, съставящи POP/POS дисплеите, както и други видове сложни структури върху предоставения набор от листове. Подредбата взема предвид всички предварително зададени параметри и настройки, както и особеностите на печатните процеси.
cost_estimatorCost Estimator е модул за оценка на разходите. Производствените разходи и ценообразуването се определят с помощта на предварително зададени параметри. Функционалността включва и готови модели за остойностяване на процесите по създаване на монтажи и щанци.

camCAM е функционалност, осигуряваща пълен контрол върху всички модели режещи плотери, лазери и други CNC машини, използвани в индустрията. За да оптимизира времето за рязане, CAM модулът намира оптималния път на режещия инструмент, както и филтрира различните обекти, като ги асоциира спрямо конкретния инструмент. Процесът на рязане се представя като анимация, която дава интуитивен метод на окончателна проверка. Налице е и възможности за ръчно коригиране на посоката на рязане.varnish_blanket_designVarnish Blanket Design прави възможно автоматичното генериране и прецизно изрязване на гумени платна за частично лакиране. Гарантира се точното дефиниране на позициите за нанасяне на лака.dieboard_designDieboard Design е функционалност за проектиране на инструменти за щанцоване. В процеса е включено задаването на режещи и биговащи ножове, мостчета, никове, монтажни отвори и отпадни форми.
counterplate_designCounterplate Design помага за автоматичното проектиране на бигови форми от пертинакс, които подобряват крайния резултат от процеса на биговане. Дизайнът на формата е свързан с този на щанцата, а посредством специални маркери се осигурява прецизното им позициониране една спрямо друга.

stripping_dies_designStripping Dies Design осигурява пълен набор от инструменти за отпадни форми, в това число мъжки, женски и предни ножове.

project_organizerEngView Project Organizer е система за управление на данни, интегрирана с EngView Package & Display Designer Suite. Тя събира в една база всички работни файлове и проекти и поддържа история на клиентите. Процесът по създаване, редактиране и архивиране на информацията за клиентите и техните поръчки е изключително лесен и удобен. Системата позволява всеки от служителите в дадена компания да следи изработването на поръчките, да изпраща електронна поща и да създава отчети относно цялостното управление на бизнес процесите.

synergyEngView Synergy е инструмент за създаване на параметрични дизайни, позволяващи лесна смяна на размерите. Базира се на удостоена с награда технология за параметричен дизайн с преоразмеряеми компоненти, която позволява създаването на каталози с разнообразни стандарти.Тагове
Режещи плотери
Софтуер
Софтуер за проектиране на опаковки

Отпечатай
Новини от ЕнгВю Системс София АД
EngView пусна параметрични дизайни на предпазни шлемове за медицински работници

EngView пуска безплатна версия за клиентите си