ЕнгВю Системс АД

Контакти

гр. София
1784, бул. Цариградско шосе № 135, ет. 5
Тел.: 02/ 976 83 14
Тел.: 0888/ 384 817
Вижте в Google Maps
Контактната информация и дейността на фирмата са актуализирани на 2024-02-16

E-mail

Кликни, за да видиш e-mail

Уеб сайт

  • Съобщи за неточност

    Моля, ако сте забелязали пропуски или неточна информация в този профил, тук е мястото да съобщите за това.

    Съобщи за неточност
  • Статистика
  • Поискай оферта
  • Рейтинг 1
  • Място 1433/2628
  • Посещения 4799

Информация за фирмата

ЕнгВю Системс AД е софтуерна компания, част от холдинга Сирма Груп. Специализирана е в разработването на CAD/CAM продукти за опаковъчната и POP/POS индустрия. Има собствени офиси в България, Канада и Бразилия, а продуктите й се разпространяват чрез развита дистрибуторска мрежа в цял свят. От 2007 г. ЕнгВю Системс е бизнес партньор с Heidelberger Druckmaschinen AG.

ЕнгВю Системс разработва и разпространява EngView Package & Display Designer Suite, един от водещите световни софтуерни продукти за структурен дизайн на опаковки и POP/POS дисплеи, както и за автоматизация на процесите по производство.

Софтуерът се използва от над 3000 компании по целия свят и е част от учебните програми на повече от 20 университета и професионални училища за подготовка на специалисти за опаковъчната промишленост в Европа, Азия, Латинска и Северна Америка.

През 1999 г. технологията, залегнала в продуктите на ЕнгВю Системс, получава EICT Prize – наградата за иновации в областта на информационните и комуникационни технологии на Европейската комисия.

Сфера на дейност

Машини

aristoЕнгВю Системс предлага консултации при закупуването на специализирана техника като плотери, лазери, машини за огъване на ножове и други. Компанията е и основен представител за Балканския полуостров на германската фирма за макетни плотери Aristo Graphic Systeme GmbH.
Софтуер

EngView Package & Display Designer Suite

engview_package_display_designer_suite

EngView Package & Display Designer Suite е 2D/3D софтуер за оптимизация на производството на опаковки и POP/POS дисплеи. Програмата е интегрирана с Adobe Illustrator и пoдпомага целия работен процес – от идейния проект, 3D моделирането и графичния дизайн, до генерирането на плот-файлове, изработката на конвертиращи инструменти и последващото производство. EngView е единственият продукт на пазара, съвместим с MAC и с PC.

EngView Package & Display Designer Suite включва 15 модула, разпределени в 7 конфигурации, предоставящи на клиентите свободата да модифицират софтуера спрямо конкретните нужди на своята работа.

modules
Работен процес

Модулната система, заложена в EngView Package & Display Designer Suite, следва логиката на отделните фази, съставящи процеса на проектиране и производство на опаковки и дисплеи:

corrugated_boardLibrary of Parametric Designs е библиотека с над 1 500 готови за използване параметрични дизайни за опаковки от картон и велпапе, включително и международните кодове ECMA и FEFCO. Модулът съдържа и стандарти, подходящи за PVC и полипропиленово велпапе.library_displaysLibrary of Displays е колекция от параметрични POP/POS дисплеи и нестандартни структури – мебели, стени, щандове и др. – от велпапе и риборд.
drafting_parametric_componentsDrafting with Parametric Components е модул, съдържащ пълния набор от инструменти, необходими за проектиране и модифициране на 2D структури. Модулът залага на интелигентен метод на чертане, при който използването на наличния богат избор на параметрични компоненти намалява значително броя на стандартните чертожни операции.

3d_presenter3D Presenter е среда за триизмерна визуализация, която представя реалистично окончателния вид на опаковките и дисплеите с приложените върху тях графичен дизайн, специални ефекти и външни обекти. Модулът предлага и функционалност за генериране на 3D PDF документи за бърза проверка и нанасяне на необходими корекции.integrationIntegration with Adobe Illustrator. EngView разполага с единствената по рода си интеграция на основните 2D/3D CAD функционалности с Adobe Illustrator. Тя дава възможност за генериране на слоеве, прилагане на специални ефекти и двустранно графично оформление, както и позволява генериране на 3D PDF.


optimizerLayout Optimizer осигурява оптимизиране на дизайна на монтажи за всички модели режещи лазери, плотери и фрези. Автоматичното генериране на различни варианти позволяват лесно сравняване и бърз избор на най-предпочитаната опция.
nesting_layotNesting Layout е функционалност, която гарантира оптималното разположение на отделните елементи, съставящи POP/POS дисплеите, както и други видове сложни структури върху предоставения набор от листове. Подредбата взема предвид всички предварително зададени параметри и настройки, както и особеностите на печатните процеси.
cost_estimatorCost Estimator е модул за оценка на разходите. Производствените разходи и ценообразуването се определят с помощта на предварително зададени параметри. Функционалността включва и готови модели за остойностяване на процесите по създаване на монтажи и щанци.

camCAM е функционалност, осигуряваща пълен контрол върху всички модели режещи плотери, лазери и други CNC машини, използвани в индустрията. За да оптимизира времето за рязане, CAM модулът намира оптималния път на режещия инструмент, както и филтрира различните обекти, като ги асоциира спрямо конкретния инструмент. Процесът на рязане се представя като анимация, която дава интуитивен метод на окончателна проверка. Налице е и възможности за ръчно коригиране на посоката на рязане.varnish_blanket_designVarnish Blanket Design прави възможно автоматичното генериране и прецизно изрязване на гумени платна за частично лакиране. Гарантира се точното дефиниране на позициите за нанасяне на лака.dieboard_designDieboard Design е функционалност за проектиране на инструменти за щанцоване. В процеса е включено задаването на режещи и биговащи ножове, мостчета, никове, монтажни отвори и отпадни форми.
counterplate_designCounterplate Design помага за автоматичното проектиране на бигови форми от пертинакс, които подобряват крайния резултат от процеса на биговане. Дизайнът на формата е свързан с този на щанцата, а посредством специални маркери се осигурява прецизното им позициониране една спрямо друга.

stripping_dies_designStripping Dies Design осигурява пълен набор от инструменти за отпадни форми, в това число мъжки, женски и предни ножове.

project_organizerEngView Project Organizer е система за управление на данни, интегрирана с EngView Package & Display Designer Suite. Тя събира в една база всички работни файлове и проекти и поддържа история на клиентите. Процесът по създаване, редактиране и архивиране на информацията за клиентите и техните поръчки е изключително лесен и удобен. Системата позволява всеки от служителите в дадена компания да следи изработването на поръчките, да изпраща електронна поща и да създава отчети относно цялостното управление на бизнес процесите.

synergyEngView Synergy е инструмент за създаване на параметрични дизайни, позволяващи лесна смяна на размерите. Базира се на удостоена с награда технология за параметричен дизайн с преоразмеряеми компоненти, която позволява създаването на каталози с разнообразни стандарти.
Color Switcher