ДЖИПИТИЕС ЕООД

Контакти

гр. София
ул. „Г. С. Раковски“ 34
Тел.: 0882 299 383
Тел.: 0888 440 304
Вижте в Google Maps
гр. София
ул. „Николай В. Гогол“ 20A
Тел.: 0887 880 026
Вижте в Google Maps
Контактната информация и дейността на фирмата са актуализирани на 2023-07-11

E-mail

Кликни, за да видиш e-mail
 • Съобщи за неточност

  Моля, ако сте забелязали пропуски или неточна информация в този профил, тук е мястото да съобщите за това.

  Съобщи за неточност
 • Статистика
 • Поискай оферта
 • Рейтинг 0
 • Място 2606/2606
 • Посещения 5165

Информация за фирмата

GPTS е рекламна агенция със собствено производство. Предлагаме дизайн, предпечат, печат върху хартия, текстил, сувенири, табели, брандиране на витрини и автомобили и др. Работим с индивидуален подход към всеки клиент. Инвестираме в иновативни технологии и нестандартно мислещи хора, За да бъдеш различен трябва Стъпка отвъд въображението.

Сфера на дейност

За нас:

Услугите които предлагаме са дизайн и предпечат; дигитален и широкоформатен печат с високо качество; широкоформатно ламиниране; ламиниране с различни видове фолиа; подвързване и довършителни работи; концево шиене; каширане; щанцоване; рязане по контур на плотер; монтаж; печат върху текстил и сувенири. Разполагаме и с рядко срещана машина за изрязване на V-образни улеи в мукава.


Концево шиене

Концево шиене

Това е процес при който, чрез пришиване на страниците се сглобява цялостно изделие - тефтер, книга, луксозен каталог и др. Позволява постоянно прелистване на продукта, като му осигурява здравина и по- дълготраен живот. Чрез термолепене към него може да се прикрепя твърда или мека корица.

Дигитален печат

Дигитален печатПечат на тиражи с голям обем променяща се информация – различни баркодове, номера, имена и др. Благодарение на дигиталния печат, това е възможно на ниска цена и за кратко време.


Печат върху текстил

Печат върху текстилБрандиране на работни облекла, раници шапки и аксесоари. Чрез модерните технологии ние можем да превърнем дори бялата тениска в произведение на изкуството и да я разпространим в множество екземпляри.


V-образни улеи в мукава

V-образни улеи в мукаваGPTS притежава една от малкото машини в България за изрязвяне на V-образни улеи в мукава и ни позволява при прегъването ѝ да получим перфектни, гладки, остри ръбове, изключително актуални в последно време. Най- често този вид изрязване се използва при изработката на луксозни кутии с остри и прави ръбове и линии.Изработка на Светещи табели, обемни елементи, брандиране на автомобили и витрини

Светещи табели брандиране на автомобили Светещи табели

Освен изработката, ние предлагаме и монтаж на Вашата Чрез сръчност и талант, нашият екип осигурява безопасното и стабилно монтиране на крайния продукт.
 • Облепяне на витрини с фолио
 • Облепяне на превозни средства
 • Монтиране на конструкции
 • Оформяне и аранжиране на витрини
 • Опъване на винили
 • Монтаж на светлинни табла, обемни букви и др.

Ситопечат

СитопечатСитопечатът ни позволява да печатаме върху предмети с неправилна форма. Нашите партньори разполагат с огромна база от артикули, върху които ние можем да поставим Вашето лого, послaние, снимка и всяко Ваше хрумване.

Довършителна обработка

В GPTS финалните щрихи , изпипването на детайлите, съвършените ръбове, елегантните ефекти са изключително важни, тъй като всичко това оформя един съвършен продукт. За да бъде такъв той преминава през редица довършителни процеси и детайлен преглед от специален отдел във фирмата.

Тагове

Color Switcher