Аркотрейд ЕООД

Контакти

гр. Варна
ЗПЗ, ул. Атанас Москов 14, ет. 1
Тел.: 052/ 61 05 20
Вижте в Google Maps
гр. София
жк Дружба 2, бл. 283, маг. 41
Тел.: 02/ 902 48 12
Вижте в Google Maps
Контактната информация и дейността на фирмата са актуализирани на 2023-02-08

E-mail

Кликни, за да видиш e-mail

Уеб сайт

 • Съобщи за неточност

  Моля, ако сте забелязали пропуски или неточна информация в този профил, тук е мястото да съобщите за това.

  Съобщи за неточност
 • Статистика
 • Поискай оферта
 • Рейтинг 3
 • Място 96/2592
 • Посещения 3602

Информация за фирмата

Самозалепващи материали, двойнолепящ картон и лента. Mатериали за реклама и дигитален печат-синтетични хартии, фолиа, канави. Сито мастила. Дигитални принтери за сувенири, текстил и етикети. Пластини за офсетов печат. Машини за ролен печат SMOOTH.

Сфера на дейност

Самозалепващи хартии

ArconvertФирма АРКОТРЕЙД представя на българския, румънския и молдовския пазар самозалепващите хартии  АРКОНВЕРТ СпА, Италия.

Ролни материали
 • материали за индустриално приложение – натурални хартии, хартии с покритие мат или гланц, термодиректни хартии;
 • фолийни материали – полипропилен, полиетилен, полиестер, PVC;
 • специални хартии и фолиа за храни и спиртни напитки – структурни и натурални хартии, притежаващи специални защити за водна и мазна среда;
 • материали със защитни функции – с вградени нишки и воден знак, саморазрушаващи се.
Листови материали
АРКОНВЕРТ СпА е водещ производител на листови материали в Европа. Производството на различни по вид и формати хартии и фолиа, прави компанията гъвкава и готова да отговори на изискванията на динамично променящата се пазарна среда.

етикетни хартии за вино


Повече информация за
листовите и ролни материали на Арконвет вижте тук.

Материали за тясноформатен дигитален печат

Медиите, които предлага Аркотрейд са устойчиви на скъсване, висока температура, намокряне, мазнини, замърсяване, алкохол. Друго тяхно предимство е, че не се нуждаят от ламиниране. Предназначени са лазерен дигитален печат. Брандът, който предлагаме е Kernowprint (Hydroprint), който представлява полиестерен материал, който се поддържа на склад във формат на листи А4 и SRA3 и различни дебелини.

Enduro – непрозрачна хартия с покритие, предлага се и във версия със заскрежен ефект. Enduro серията е приложима за конвенционален и дигитален печат на покани, папки, вложки, пликове за писма. Поради ефектния вид на Ice варианта, материалът е изключително подходящ за изработката на рекламни и подаръчни торби, опаковки за бижута и аксесоари. Поддържа се на склад във формат на листи с размер 70х100см и различни дебелини.

Повече за материалите за дигитален печат можете да видите тук.

Материали за широкоформатен печат

Тапети – хартии предназначени за дигитален инк-джет печат, със специално покритие за перфектно прилепване на мастилата към повърхността в зависимост от съответната печатна технология – водни, солвентни, еко-солвентни и латексови мастила, с различни текстури и високи функционални характеристики; тапетите се предлагат с всички сертификати за пожароустойчивост и количества вредни емисии.

ШФФ – висококачествени мономерни и полимерни фолиа и ламинати с различни комбинации от лицеви материали, лепила и подложки , подходящи за всички видове мастила – UV, латексови и солвентни и с широко приложение;

KIP – иновативна колекция от синтетични хартии със специално покритие, предназнaчени за цветната принтираща система KIP.
Kernow Jet – широка гама медии за широкоформатен печат за принтери с латексни, солвентни и UV – мастила – roll-up и pop-up displays, backlit медии, самозалепващи и несамозалепващи продукти за стени и подове, тапети.

Pintura – PINTURA™ е запазена марка в секторът за изобразителното изкуство на италианската компания Adria Art SRL. Платната за дигитален печат „Пинтура“ могат да се използват за реализиране на артистични и фотографски изображения, рекламни кампании, щандове на панаири, както и за рисуване.

Повече за материалите за широкоформатен печат можете да видите тук.

Структурни хартии и картони

АРКОТРЕЙД предлага на своите клиенти висококачествени структурни хартии и картони, производство на лидерът на европейския пазар FEDRIGONI®.

Повече информация за арт хартиите вижте тук.

Консумативи за полиграфията

Пластини за офсетов печат
АРКОТРЕЙД предлага конвенционални пластини, термални пластини, както и пластини за CTcP.

Encres DubuitМастила
Като представител на Encres Dubuit® за българския и румънски пазар, АРКОТРЕЙД поддържа на склад някои от техните продукти, подходящи за ситопечат. Френската компания предлага мастила в стандартната цветова гама и по скалите Pantone® и RAL®, стандартни лакове, както и лакове и мастила със специални ефекти в зависимост от нуждите на клиента.

Фолио за топъл печат
Новият член в нашето портфолио е гама от фолиа за топъл печат, производство на италианската компания Foil Industry SRL. Разполагаме с машина за разролване и пренавиване на фолиа за топъл печат, което ни дава възможност да доставяме готови ролки по желание на клиента.

Технология “Silk”
Тази уникална технология за печат, позната още и като “гел” технология или “течно злато”, дава шанс на печатниците и рекламните агенции да изразят своята креативност в луксозния дизайн и решава проблемите, които могат да възникнат при постигането на релеф върху гъвкави материали.

Вижте цялата гама от консумативи за полиграфията тук.

Материали за довършителни процеси

Двойнолепящ картон
Аркотрейд е единствения доставчик в страната на двойнолепящ картон – най-подходящия консуматив за изработка на фотокниги, поддържа се в 2 формата 50х70 и 70х100

Двойнолепящи ленти
Двойнолепящи ленти за довършителни процеси в полиграфията, поддържат се в различни ширини.

Повече за материалите за довършителни процеси, които предлага Аркотрейд вижте тук.

Машини

AZON
Принтери за директен дигитален печат. Принтерите се произвеждат в различни формати – от икономична до високопроизводителна версия, с вариант на подложно бяло за печат върху разнообразни субстрати – полимери, дърво, кожа, текстил, анодизиран алуминий, стъкло и много други.


SMOOTH

Smooth е първият тайвански производител, който предлага напълно автоматизирани, компютърно управляеми печатни машини и за разлика от другите азиатски производители всички модели са CNC. В продуктовата им гама са включени:
 • машини за офсетов печат;
 • ротационни машини за висок печат;
 • машини за плосък печат;
 • машини за сито печат;
 • машини за топъл печат;
 • машини за довършителни дейности.
Вижте информация за всички машини тук.

Тагове

Color Switcher