Алдекс инк ЕООД

Контакти

гр. София
офис и склад:
бул. Искърско шосе № 15 - кв Дружба 1
Тел.: 02/ 979 44 25
Тел.: 02/ 979 44 26
Факс: 02/ 979 44 27
Тел.: 0896 819 109
Тел.: 0896 819 113
Вижте в Google Maps
гр. София
Склад,
Гара Искър, ул. 5007
Вижте в Google Maps
Контактната информация и дейността на фирмата са актуализирани на 2024-02-29

E-mail

Кликни, за да видиш e-mail

Уеб сайт

  • Съобщи за неточност

    Моля, ако сте забелязали пропуски или неточна информация в този профил, тук е мястото да съобщите за това.

    Съобщи за неточност
  • Статистика
  • Поискай оферта
  • Рейтинг 1
  • Място 1437/2628
  • Посещения 5335

Информация за фирмата

Внос на хартия и картон.

Сфера на дейност

Хартия и картон

Тънки хартии за печат

Тънки хартии за печат  на листовки на лекарства и козметични продукти, също така за отпечатване на религиозна литература, каталози, речници и др.

Химизирани хартии

Висококачествена химизирана хартия -“Eurocopy” на испанския производител DIVIPA. Хартия с висок грамаж - 60гр/м2 и повече, подходяща както за офсетов, така и за дигитален печат, за изработка на всички видове формуляри в малки и големи тиражи.

Опаковъчни картони

Картони за изработка както на графични, така и на опаковъчни продукти -  картички, корици на книги, обложки, рекламни материали и календари, опаковки на козметични продукти, лекарства, храни, играчки и  др.

Цветни хартии и картони

Висикокачествени цветни офсетови хартии и картони, подходящи за изработка на всички видове офис консумативи и печатни материали, за изработка на папки, разделители, подвързии и други офис и канцеларски изделия.

Самозалепващи хартии

Самозалепващи хартии с високо качество, гарантиращи отлични резултати при различните видове печат. Подходящи за отпечатване на етикети за широка гама продукти.

Термо хартии

Термо хартии с гарантирано високо качество, осигуряващи отлични резултати при печат. Характеризират се с гладка и равномерна повърхност, ясен отпечатък, отличен гланц и ярки цветове, висока белота. Подходящи за касови и факсови ролки,POS терминали, принтери, специални продукти.

Цветни специални хартии

Цветни гофрирани хартии за изработка на различни по форма фигури. Подходяща за деца от всички възрасти, както и за тези от вас, които биха искали да развият своя творчески потенциал.

Лепила

Алдекс Инк предлага разделително лепило, което гарантира безпроблемно залепване и след това лесно разделяне на отделни комплекти на кочаните. Покритите слоеве на химизираната хартия абсорбират повече лепило, а между непокритите слоеве - долната страна на CF листа и горната страна на CB листа , се поема по-малко лепило. В резултат на което, след изсъхване, на това място кочанът се разделя на отделни комплекти.

Color Switcher