ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПринтГайд Инфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Какво се търси днес: Машина за заваряване на pvc, Фанелки, Мини ролки стреч фолио, Bamboo, Лакове, Datacolor, Текстил за солвентен печат
Фирма
Виктория Принт ООД

Виктория Принт ООД

Информация за фирмата

Печатницата е специализирана в производство на каталози, дипляни, флаери, плакати, къси тиражи на опаковки, етикети и торби, полагане на топъл печат и преге, ламинат, частичен и цялостен лак, щанцоване.


Фирма Виктория Принт ООД с рейтинг 21 и e на място 43 от общо 2283 фирми.

Уникални посещения: 1139
Контакти
гр. Бургас
Северна промишлена зона
Тел.: 056/ 83 20 88
Тел.: 0896/ 692 997
Вижте в Google Maps

Контактната информация и дейността на фирмата са актуализирани на 2017-01-04


E-mail
Кликни, за да видиш e-mail
Интернет сайт
Сфера на дейност

За нас:

„Виктория принт“ ООД е специализирана печатница за листов офсетов печат. На пазара е от над 20 години и развива дейността си в изработката на луксозни каталози, календари, бележници, папки, дипляни, флаери, менюта, луксозни опаковки и етикети, кутии, магнити, хотелски консумативи, подложки, брандирани торби, формуляри и др. Печатницата предлага широк кръг от довършителни операции: ламиниране, топъл печат, преге, УВ лакиране, щанцоване, термолепене, каширане, подвързване.
Основните приоритети на фирмата са качество на продукцията, лоялност, бързина в изработката и приемливи цени. „Виктория принт“ притежава сертификати по ISO 9001:2008, 14001:2004 и 18001:2007.
Клиентите ни могат да се възползват и от допълнителната услуга - предварително изготвяне на сертифицирана по Fogra цветна проба на отпечатъка.

С широката си гама от постпринт операции Виктория принт ООД е сигурен партньор на пазара за производство на луксозни опаковки, кутии и торби при нужда от къси тиражи.

Сграда на Виктория Принт

Офсетов печат

Печат на каталози, календари, бележници, папки, планшети, дипляни, флаери, плакати, покани, менюта, луксозни опаковки и етикети, кутии, магнити, хотелски консумативи, подложки, брандирани торби, формуляри и други рекламни материали, къси тиражи.

Специализирани печатни услуги

  • Топъл печат
  • преге /релеф/
  • щанцоване
  • топло ламиниране
  • УВ лакиране
  • маслени надпечатни лакове
Специализирани печатни услуги

Дизайн и предпечат

Художествено оформление на печатни материали и опаковки, графичен дизайн, подготовка, сканиране и обработване на илюстрационен и снимков материал. Възможност за работа с дизайнер.

Дизайн и предпечат

Довършителни операции

Сгъване, биговане, перфорация, номерация, телово шиене, каширане, лепене, поставяне на спирала, капси, метални лайсни за календари, твърда подвързия.
Довършителни операцииТагове
Бланки
Брошури
Визитни картички
Грамоти и дипломи
Довършителна обработка
Експонация на филм или пластина
Инсталирани ctp
Календари
Картички
Каталози
Книги
Листовки
Офсетов печат
Папки
Печат
Печатни рекламни материали
Печатница
Печатници
Плакати
Покани
Работни календари
Списания
Формуляри, фактури

Отпечатай