ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПринтГайд Инфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Какво се търси днес: Засенчваща мрежа, Ефекти, Благоевград благоевград, Орландовци, Фолио за топъл печат, Видове печат върху хартия

Хартиени гилзи(шпули)

Хартиени гилзи (наричани още шпули или втулки, бобини) представляват тръбовидно тяло изработено от картон, хартия и специални лепилни смеси, които придават здравина на тялото. Хартиените гилзи се правят по технология за спирално намотаване, която също допринася за издръжливостта им. Благодарение на това, гилзите са достатъчно здрави за да издържат тегло превишаващо в пъти собственото им.

Основните параметри на гилзите са: външен диаметър, вътрешен диаметър, (дебелина на стените), дължина и издръжливост, като те варират в широки граници в зависимост от предназначението им.

Най- често гилзите се използват за намотаване на различни ролни материали, например: картон, хартия, различни видове филми, тъкани, технически ленти и т.н. Също така могат да се използват като опаковка за пренасяне на вещи и документи (тубуси). Не рядко се използват и в строителната дейност, като колони за кофраж.Темпо Ел ЕООД

Специализирана фирма в производството на цилиндрични хартиени шпули и хартиени ъгли. Темпо Ел ЕООД предлага разролване на хартия и картон(флутинг) с различен грамаж, ширина и диаметър на бобините. Картонени тубуси и картонени опаковки.

Балкан 2006 ЕООД

Балкан 2006 ЕООД е производител на картонени ъгли, предпазен ъгъл за палет, картонени шпули, картонени ролки, картонени гилзи и др.

Свързани продукти и услуги
Хартии за арт печат
Хартии за мастиленоструен печат
Хартии за широкоформатен печат
Хартия и картон
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама
Свободни позиции в dotbrain.eu
Резач на прав нож (на смени)
гр. София
фирма ДотБрейн

Kонструктор на картонени опаковки
гр. София
фирма ДотБрейн

Специалист по системи за управление на к...
гр. София
фирма ДотБрейн


Вижте още за
Хартиени пликове
Торби хартиени
Хартиени чашки
Пликове хартиени с прозорци
Машини за хартиени торби