ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПринтГайд Инфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Какво се търси днес: Етикети на ролка, Вив 97 оод, Портфолио кутии, Алуминиеви профили шумен, Опаковки за чай, Принт гайд, Изипак

Болтове за карнетки

Болтовете са често използван елемент за скрепване при изработване на различни каталози, менюта и карнетки. Те са удобни с това, че могат да се отварят многократно с цел подмяна на съдържанието на отпечатаното вече изделие или допълване с нова информация. Болтовете за карнетки, които могат да бъдат използвани са два основни вида спрямо материал, които се използват за тяхното изработване: метални и полимерни.

Полимерните болтове се предлагат основно в два цвята – бял и черен. Дължината на болта може да варира от 3мм до 200 мм. Стандартно повечето производители предлагат размери от 5 мм до 100 мм, като по-големите или малки размери могат да се поръчат индивидуално.

Металните болтове за карнетки също се предлагат в два вариант: никелирани (със сребрист цвят) и с месингово покритие (златист цвят). Производителите обикновено предлагат еднаква цена за изделия от двата вида с еднаква дължина. Металните болтове също можете да закупите в различни размери. Особеното тук е, че при най-малките размери под 5мм долната част мнгоо често е не туба, а гайка. По-големите размери над 5мм са от две части – туба и горна винтова част. Металните болтове също могат да се закупят в различни размери от 3мм до 100 мм. Предлагат се и специални удължения, с които дължинат на болта може да стигне до 300 мм.

Друг елемент за скрепване са полимерните нитове, които могат да бъдат най-разнообразни по отношение на цвят и капацитет. Преимуществото при тях е, че можете да ги закупите и в прозрачен цвят. Разбира се има производители, които предлагат и прозрачни полимерни болтове, но тяхната цена се доближава до тази на металните. Обикновено нитовете са с капацитет от 5мм или 10 мм като най-разпространен вариант. 


Лангри - Национален Център за следпечатни решения

Специализирана компания за продажба на машини само за следпечат: подвързване, сгъване, биговане, щанцоване, шиене, заобляне, изрязване; някои с доживотна гаранция! Внасяме: FASTBIND, IDEAL, EBA, UCHIDA, MAMO, ONGLEMATIC, RC SYSTEMS, DAIGE, PAPERFOX, PERNUMA.Уеб сайт: www.langri.eu

Гетина ЕООД

Консумативи за полиграфията - лепилни точки, двустранно лепилни ленти, cd холдери, етикети, самозалепващи джобове, ринг механизми, метални ъгълчета, уоблери, метални и пластмасови болтове, метални нитове,метални рингове за многократно отваряне,кутии за календари,джобове за баджове, POS продукти и др.

Евроболт ЕООД

Метални никилирани и помеднени винтове и болтове за карнетки, менюта и каталози. Пластмасови бели и черни винтове и клипсове за карнетки, менюта, каталози и други рекламни изделия.

Свързани продукти и услуги
Каталози
Менюта за ресторанти
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама
Свободни позиции в dotbrain.eu
Печатар на четирицветна пълноформатна ма...
гр. София
фирма ДотБрейн

Оператор за офсетова ролна печатна машин...
гр. Варна
фирма ДотБрейн

АСИСТЕНТ НА ТЪРГОВСКИЯ ДИРЕКТОР
гр. София
фирма GPTS Ltd