ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПринтГайд Инфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Какво се търси днес: Работни календари 2021, Ластици за папки, Панаир, Маркери, Делта макс, Печатници димитровград, Автопринт, Тел за кашони
Фирма
Саванто АД

Саванто АД

Информация за фирмата

Саванто е специализирана в консултирането и реализацията на проекти в областта на професионалния и производствен дигитален печат. Фирмата е акредитиран партньор на Canon за сегментите Advanced Production Print и Large Format Solutions, прехвърляйки дългогодишната си дейност като представител на Océ Technologies към новия собственик на марката - Canon.


Фирма Саванто АД с рейтинг 8 и e на място 491 от общо 2508 фирми.

Уникални посещения: 3197
Контакти
гр. София
бул. Тодор Каблешков №55А. ет 5, офис 9.
Тел.: 02/ 495 07 62
Вижте в Google Maps

Контактната информация и дейността на фирмата са актуализирани на 2017-12-06

E-mail
Кликни, за да видиш e-mail
Интернет сайт
Сфера на дейност

Машини и Софтуер

Саванто е специализирана в консултирането и реализацията на проекти в областта на професионалния и производствен дигитален печат. От средата на 2013г. Саванто  прехвърли дългогодишната си дейност като представител на Océ Technologies към структурата на новия собственик на марката - Canon и понастоящем фирмата е акредитиран партньор на Canon за сегментите Advanced Production Print и Large Format Solutions. Саванто отговаря за доставката и сервизната поддръжка на цялостни професионални дигитални решения за печат и довършителни операции от портфолиото на производителя, Web-to-Print & e-Commerce, Variable Data и Cross Media Marketing софтуерни решения и софтуерни решения за цялостно управление на печатния бизнес. Саванто е и директен вносител на системи за довършителни операции на CMC Machinery.

Canon е световен лидер в областта на цифровите продукти и решения за работа с изображения за офиса и дома. Основана през 1937, компанията се разраства до нивата на глобален световен концерн, който развива своята дейност в многобройни направления и на различни пазари, включително Решения за печатен бизнес, Потребителска електроника за изображения, Офис техника, Медицински системи, Трансфер на данни и комуникации и Индустриални продукти. Canon е една от най-известните и разпознаваеми марки в света, като чрез непрекъснато генериране на разнообразни иновации във всички сфери на дейност на компанията, Canon е винаги на лидерска позиция във всеки отрасъл. Годишните чисти продажби на Canon възлизат на нива над 3400 милиарда йени, а глобалните служители на компанията са приблизително 120 000 човека в около 200 компании.

Océ Technologies е компания с над 130 годишна история, дейността и се развива в над 100 държави. Océ разполага с около 20 000 собствени служители и реализира годишни обороти през последните години средно около 3 милиарда Евро. От началото на 2010г. Océ е собственост на Canon Group, като по този начин, двата концерна са глобален лидер в областта на дигиталния печат. Самостоятелно Océ е един от световните лидери по оборот и инсталирани едининици оборудване в сегмента на професионалните системи и софтуер за подготовка и печат на къси тиражи рекламни изделия и книги и световен лидер в областа на широко-форматния дигитален печат.

es-te Folding Systems - От 1993 г. es-te се фокусира върху проектирането и производството на висококачествени и надеждни офис устройства, с приоритетен акцент върху широкоформатните сгъващи системи.

Понастоящем es-te е лидер на пазара в сегмента на най-съвременните широкоформатни довършителни системи и има клиенти в повече от 50 страни по света.

Продуктовата гама на компания включва широкоформатни „offline” и „online” сгъващи системи, широкоформатни ръчни и електрически ножове, „ТАВ“ апликатори за поставяне на подсилващи ленти на технически документи и др; цялостна поддръжка и сервизно обслужване.

CMCmachinery е част от индустриалната група Ponti Group, включваща компаниите Nebiolo H.T. (Реномиран производител на офсетни печатни машини), Ponti Engineering и T/pack. Фирмата е основана през 1980г. от г-н Джузепе Понти, технически инженер с дългогодишен опит в графичната и печатната индустрия. За кратко време компанията постигна значителен успех в национален мащаб, факт, който полага основите на изключително динамична международна експанзия, която все още е в ход.

Изключително високото качество на продуктите, качествената сервизна поддръжка, конкурентните цени, иновативния персонален подход към идеите и нуждите на всеки клиент и неподражаемата гъвкавост при дизайна и производството на всички видове системи за довършителни операции отличават CMCmachinery от останалите производители в бранша.

Компанията практически е способна да проектира и произведе системи изцяло базирани на вижданията и необходимостите на клиента и заедно с печатните решения на Océ и Canon да създаде високоскоростни производствени линии с уникални крайни продукти.

Бизнес направленията, в които Саванто предлага цялостни производствени решения за дигитален печат на най-високо ниво са::
  • Печат на къси тиражи книги, рекламни и печатни материали, печат на персонализирани материали, извлечения и фактури.
Océ VarioPrint 6000 TITAN
Océ VarioPrint 6000 TITAN

Canon imagePRESS C10000VP
Canon imagePRESS C10000VP

Océ ColorStream 3000
Océ ColorStream 3000


  • Печат, копиране и сканиране на технически чертежи и карти.

Océ PlotWave 360
Océ PlotWave 365
Océ ColorWave 500

Océ ColorWave 500

  • Висококачествен широкоформатен печат върху разнообразни медии
Océ ColorWave 700
Océ ColorWave 700
imagePROGRAF PRO-6000S
imagePROGRAF PRO-6000S

Довършителна обработка на технически документи.

estefold 4210                                                                        estefold 2300
estefold 4210estefold2300Софтуер

Софтуери за цялостно управление и оптимизация на печатния бизнес и документооборота.


Машини за довършителни процеси

Всички видове довършителни операции с подкрепата и на СМСmachinery:
- Paper and film wrapping – Системи за опаковане на печатни апликации и вложки с хартиени и полиетиленови опаковки и фолиа (създаване на плик около продукта);


CMC ONE

- Envelop inserting – Системи за пликоване;


CMC 150

- Packaging and Fulfilment – Системи за опаковане и създаване на опаковки около продукта (за всички видове продукти).


CMC CartonWrap
Тагове
Cross media (marketing или software)
Web2print софтуер
Дигитални печатни машини
Довършителни машини за дигитален печат
Екосолвентни мастила
Екосолвентни принтери
Консумативи за дигитален печат
Лазерни принтери
Мастила за солвентен печат
Мастила за широкоформатен печат
Машини за дигитален печат
Машини за широкоформатен печат
Опаковащи и пакетиращи машини
Пакетиращи машини
Принтери
Скенери
Солвентни и екосолвентни принтери
Софтуер
Софтуер за персонализация
Софтуер за управление на работния поток
Търговия с полиграфическо оборудване
Широкоформатни принтери и плотери

Отпечатай
Новини от Саванто АД
Canon ImagePRESS C165

Саванто АД на 10 години

Саванто АД във Facebook