ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПринтГайд Инфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Какво се търси днес: Картонени чаши, Печат на хартиени торби, Мираж груп, Дитако, Лазерно рязане на плочки, Картонени кутии бургас
Фирма
САРК Дизайн и Инженеринг ООД

САРК Дизайн и Инженеринг ООД

Информация за фирмата

Производство на обемни / доминг стикери и съпътстващи продукти с обемни стикери – значки, двустранни ключодържатели, баджове, магнити. Продажба на консумативи за производство на обемни стикери.


Фирма САРК Дизайн и Инженеринг ООД с рейтинг 4 и e на място 1148 от общо 2389 фирми.

Уникални посещения: 1033
Контакти
гр. Стара Загора
ул. Калояновско шосе 16
Тел./Факс: 042/ 642 088
Тел.: 0875/ 138 810
Вижте в Google Maps

Контактната информация и дейността на фирмата са актуализирани на 2018-02-13

E-mail
Кликни, за да видиш e-mail
Интернет сайт
Сфера на дейност

За нас:

Преди повече от 15 години, нашата фирма се специализира в производството само и единствено на обемни стикери, които притежават собствена търговска марка – Crystal Plast®. Процесът на изработка включва всички дейности от получаване на Вашите идейни проекти в подходящ файлов формат до готовите качествено изработени обемни стикери. Портфолиото на фирмата включва и така наречените от нас - съпътстващи продукти, при които основен рекламен носител отново е обемният стикер. За тези, които желаят сами да направят обемни стикери, предлагаме малък ръчен комплект FS 050 , с който се работи бързо и лесно. Част от дейността сме обособили като Прозрачен доминг с две разновидности - като продукт и като услуга.

Обемни стикери Crystal Plast®

Обемните стикери, които получавате от нас са изработени с внимание и взискателен подбор към всеки компонент. Брандираните със своя марка, обемни стикери Crystal Plast® съчетават в себе си и кристалната прозрачност, и желаната еластичност, за да придадат на Вашето изделие забележителен и луксозен вид.

Обемни стикери Crystal Plast®


Извити обемни стикери

Изработката на извит обемен стикер се препоръчва при апликиране върху трудни, заоблени повърхности. За разлика от ” плоския обемен” стикер, той се изработва във форма, извивката на която ”копира” извивката на Вашето изделие.

Извити обемни стикери


Обемни стикери – надписи

Подходящо приложение за обемните надписи е брандирането на техника за дълготрайна употреба. В процеса на подготовка на Вашия проект е необходимо да се обърнете към екипа на САРК, за да получите конкретни указания и пояснения.

Обемни стикери – надписи


Прозрачни обемни стикери

Прозрачният доминг представлява прозрачно обемно покритие с лепилен слой от долната страна. Готов е за залепване върху отпечатано и изрязано по контур изображение.
Друга възможност на прозрачния доминг е извършването на услугата – полагане на прозрачно обемно покритие на получени от клиента готови разпечатки. Този вариант е подходящ за печатници и по-големи рекламни студиа.

Прозрачни обемни стикери


Значки с обемен стикер

Изработваните от нас значки имат сребрист метален гръб, стабилното закрепване към дрехата е тип „бътерфлай”, а носител на рекламното послание отново е обемният стикер. Размерът и формата, с някои условности, се определят свободно от Вашите идейни проекти.

Значки с обемен стикер


Kлючодържатели с обемен стикер

Двустранният 3D ключодържател е изработен от 2 обемни стикера, като всеки от тях може да бъде носител на различен тип информация - лого, снимка, адрес, баркод, QR. Със своя елегантен и олекотен вид, 3D ключодържателят е едновременно практичен рекламен продукт и полезна вещ в ежедневието.

Kлючодържатели с обемен стикер


Баджове с обемен стикер

Предлаганите от нас баджове могат да бъдат със свободен размер и форма, а закрепването два вида - магнит или игла.

Баджове с обемен стикер


Магнити с обемен стикер

Обемен стикер, изработен върху магнитна основа се превръща в идеален продукт за кампании, промотиращи хранителни продукти, напитки, спортни събития, годишнини.

Магнити с обемен стикер


FS 050

Комплектът за изработка на обемни стикери FS 050 е подходящ за ползване, когато се налага изпълнение на малки тиражи еднакви по размер или съвместяване на различни по форма и големина единични бройки обемни стикери. Процесът на изработка е чист и лесен за изпълнение, а резултатът - привличащи окото обемни стикери.

FS 050


Тагове
Значки
Магнитни стикери
Печат на стикери
Стикери
Стикери обемни
Сувенири

Отпечатай
Новини от САРК Дизайн и Инженеринг ООД
САРК Дизайн и Инженеринг с обновен фирмен сайт

Фирма САРК е добре позната с обемните стикери Crystal Plast®, които произвежда вече повече от 15 години.

САРК Дизайн и Инженеринг на 15 години

В края на м. ноември, САРК Дизайн и Инженеринг ООД отбеляза точно 15 години от поемането и изпълнението на първата си поръчка за изработка на обемни стикери.

Продукти от САРК Дизайн и Инженеринг ООД

Извити обемни стикери

Извити обемни стикери Обемните стикери, като алтернативно средство за персонализация на рекламни сувенири и артикули са добре известни и разп...

Двустранен 3D ключодържател

Двустранен 3D ключодържател Ключодържателят е стандартен сувенир, но и много полезен и удобен за ползване. Вижте тази нова визия за иначе стандартни...

Прозрачен доминг – обемни стикери PRONTO

Прозрачен доминг – обемни стикери PRONTO Вашите отпечатани изображения могат веднага да придобият обемност, ако се възползвате от нашето предложение и залепите ...

САРК Дизайн и Инженеринг ООД във Facebook