ВИП клиентите на каталога публикуват обяви безплатно

Принтер за печат на цветни етикети с бяло (CMYK+W) – QuickLabel QL-300

QL-300 е първият 5-цветен тонер принтер за етикети, произведен от QuickLabel. QL-300 позволява на производителите да подобрят многократно разпознаваемостта на своите продукти, чрез отпечатване на уникални, наситени и ярки етикети.

 

Елиминирайте брака на етикети с високо прецизния вградения нож.

Превъзхождайки стандартния 4-цветен печат (CMYK), добавянето на бяло осигурява подложка за печат на прозрачни и цветни медии, разширявайки възможностите за печат на етикети. Печатането в бяло също предлага нови творчески опции, когато се използва върху черни или други оцветени материали, включително върху метализирани медии. QL-300 дори позволява на потребителите да постигнат “spot UV” блясък или лакиран външен вид при отпечатване на черни и други цветове върху цветна матова основа.

Печатът върху стандартна полугланцова самозалепваща хартия не е проблем.

Всеки QL-300 включва и един безплатен лиценз за CQL Pro, усъвършенстван софтуер за дизайн и генериране на етикети, който позволява на потребителите лесно да проектират, управляват и отпечатват етикетите си.

Принтерът е идеален за: продукти за лична хигиена, козметика, храни и напитки, течности за е-цигари, химикали, етикети за промоционални продукти и др.

Ключови характеристики:

 

 

За повече информация разгледайте фирмения профил в онлайн каталога Polygraphy.info или се свържете директно с нас:

Графтек ООД
гр. София
ул. Козлодуй 94
Тел.: 0882/ 447 006

За да не пропускате последните нововъведения в индустрията и нови печатни технологии, които предлага Графтек, последвайте ни в социалните мрежи и се запишете за имейл бюлетина ни: 
youtube канал: youtube.com
facebook: facebook.com
web: labelstech.com


От 08.04.2019 до 30.06.2022
Графтек ООД

Графтек ООД

София, ул. Охрид 53
Тел.: 0882/ 447 006
Тел.: 02/ 466 67 59

office@labelstech.com
http://www.labelstech.com

Още оферти от Графтек ООД
Информация за фирмата в Полиграфия Инфо