ВИП клиентите на каталога публикуват обяви безплатно

Антибактерицидна лампа

Всички знаем, че заради така разпространилият се коронавирус много бизнеси преустановиха работа. Поетапно, обаче, започваме да се връщаме към нормалния начин на живот и ежедневната рутина. Продуктът, който ви предлагаме е голяма антибактерицидна лампа, насочен към големи и средни бизнеси, а защо не и малки домакинства, което осигурява висока степен на защита от много зловредни вируси и бактерии.

 

Антибактерицидна лампаАнтибактерицидната лампа е изключително красива и стилна на външен вид, така че може да пасне на всеки интериор – от хигиенно помещение или магазин в мол или друг търговски обект, до чудесен завършек на някой бар или ресторант.

 

Антибактерицидната лампа


Съвсем скоро ще бъдат отворени училища и детски градини, което от своя страна носи рискове от масово и лесно заразяване. Това може да се предотврати, ако се спазват необходимите мерки за сигурност, а нашите лампи могат да са в помощ на училищния персонал.

 

антибактериална лампаЩе се убедите колко лесно функционира – вкарвате ръцете си в отвора на лампата и за 10-15 секунди всички микроби по тях ще бъдат унищожени. В работен режим лампата светва, а когато приключи дезинфекцията с UV-C лъчи лампата изгасва.

 

сертификат


От 19.05.2020 до 31.05.2022
ДЖИПИТИЕС ЕООД

ДЖИПИТИЕС ЕООД

София, ул. Г. С. Раковски 34
Тел.: 0882 299 383
Тел.: 0888 440 304

office@gptsprintshop.com
http://www.gptsprintshop.com

Още оферти от ДЖИПИТИЕС ЕООД
Информация за фирмата в Полиграфия Инфо