ВИП клиентите на каталога публикуват обяви безплатно

Разчупете рекламните си материали, чрез нестандартни форми!

За да постигнете желания успех и да спечелите вниманието на потенциалните си клиенти, Вашите печатни рекламни материали трябва да бъдат впечатляващи, а това може да се постигне като заложите на различни, нестандартни, невиждани и нетрадиционни форми - именно така ще създадете един уникален и запомнящ се продукт.
Ние от www.beprint.bg можем да създадем за Вас рекламни материали във формата, която пожелаете, благодарение на щанц формите, който създаваме и щанцоващите машини, с които разполагаме.

Щанц формите практически са матриците, с които можем да отрежем хартията, картона, кожата, PVC материала или друга медия в неправилна форма.

Именно чрез тях рекламните Ви материали могат да бъдат направени в уникална и интерсена форма. Можем да изработим сложни триизмерни изделия като кутии, опаковки, стелажи, папки, картонен етикети, както и различни и нестандартни покани, картички, магнити, пирамидки, лепящи листчета, визитки, менюта, календари, детски книжки в неправилна форма, подложки за чаши, стикери, уоблери, дипляни, листовки и много други, във формата, която пожелаете.

А ако все още не сте решили къде да напечатате Вашите оригинални и запомнящи се рекламни материaли и сте от хората с щури идеи или пък приeмате такива, ни се доверете и се възползвайте от нашите услуги - ние сме екипът, който Ви е необходим.

Тук сме, за да реализираме и Вашите проекти.

Разгледайте нашата ФОТОГАЛЕРИЯ, за да видите и някои от готовите ни продукти.

Направете и Вие регистрация в нашия сайт и се възпозвайте от безплатните ни калкулатори за щанц форми.


От 11.06.2018 до 31.07.2018
БИ ПРИНТ ООД

БИ ПРИНТ ООД

София, жк. “Дружба“ 2, бул. „Цветан Лазаров“ 113
Тел.: 0885 860 290
Тел.: 0885 524 480

support@beprint.bg
http://www.beprint.bg

Още оферти от БИ ПРИНТ ООД
Информация за фирмата в Полиграфия Инфо