ВИП клиентите на каталога публикуват обяви безплатно

Нестандартни подаръци - идеи и предложения!

Ние от BePrint се погрижихме да подберем за Вас няколко идеи за оригинални и интересни подаръци, с които да зарадвате Вашите близки и които са подходящи за всякакъв повод, като имен ден, рожден ден, коледен подарък и др. 
Целта ни е да помогнем на тези от Вас, които имат желание да поднесат на любимите си хора нестандартни подаръци, но нямат идея какви да бъдат те. Именно поради тази причина събрахме на едно място няколко идеи, които биха могли да Ви помогнат и благодарение на които ще спестите време и услилия в търсенето на желания подарък.

Ето и нашите предложения:

Освен всичко изброено до момента, ние можем да направим за Вас и много други неща, като брандирани и персонализирани чаши, пъзели, календари, ключодържатели, портфейли, чадъри, запалки и т.н.
Aко все пак Вие имате някоя друга нестандартна идея, която се чудите как да осъществите, то ние ще Ви помогнем, като създадем за Вас желания подарък. Ще Ви предложим най–доброто решение за оригинален подарък, изработен от качествени материали и висока прецизност на изработка!

Доверете ни се!

Разгледайте нашата ФОТОГАЛЕРИЯ, за да видите и някои от готовите ни продукти.


От 03.07.2018 до 30.08.2018
БИ ПРИНТ ООД

БИ ПРИНТ ООД

София, жк. “Дружба“ 2, бул. „Цветан Лазаров“ 113
Тел.: 0885 860 290
Тел.: 0885 524 480

support@beprint.bg


Още оферти от БИ ПРИНТ ООД
Информация за фирмата в Полиграфия Инфо