Полифлекс ООД

Контакти

гр. Пловдив
ж.к. Тракия,
бул. „Цар Симеон” № 32А
Тел.: 032/ 674 572
Тел.: 032/ 674 584
Тел.: 0888/ 612 438
Вижте в Google Maps
Контактната информация и дейността на фирмата са актуализирани на 2023-12-15

E-mail

Кликни, за да видиш e-mail

Уеб сайт

 • Съобщи за неточност

  Моля, ако сте забелязали пропуски или неточна информация в този профил, тук е мястото да съобщите за това.

  Съобщи за неточност
 • Статистика
 • Поискай оферта
 • Рейтинг 8
 • Място 104/2630
 • Посещения 3772

Информация за фирмата

Произвежда фотополимерни печатни форми (клишета) за флексопечат на гъвкави опаковки, етикети, опаковки от вълнообразен картон и др. Фирмата предлага и свързаните с това производство услуги на своите клиенти – изработка на дизайни, предпечатна обработка и консултинг, и технологична помощ в печатния процес.

Сфера на дейност

Флексопечат

Полифлекс ООД изработва фотополимерни форми за печат върху гъвкави опаковки от различни материали-полиетилен, полипропилен, велпапе, кофички за мляко от полистирол, етикети и др. Основните групи клиенти на фирмата са производители и консуматори на гъвкави индивидуални търговски и транспортни опаковки, млекопреработващи компании, производители на хранителни стоки – пакетирани, бутилирани.

Оборудване за производство на клишета


Производственото оборудване, на което се изработват фотополимерните форми е на фирма DuPont. Материалите, които използва предприятието са производство на реномирани производители в отрасъла и са внос от Германия и САЩ – DuPont и Flint.

EskoCyrel
CDI Du Pont - Esko                     Cyrel Fast 1000TD

Консултации за технологични проблеми при флексопечат
 • Тестов печат за изграждане на кривата на нарастване на точката.
 • Оптимизиране избора на растер валове (анилокси) и линиатура на печат.
 • Технологично адаптиране при печат с различни полимери.
 • Подбор и оптимизиране на печатни цветове в зависимост от дизайнерски проект и окомплектовка на печатната машина.

Дизайн и предпечат

Висококвалифицираният екип от специалисти, техниката с която разполагаме и качеството на изработка ще задоволи поставените ви изисквания на етапа на анализа на потребностите, които проектът се стреми да покрие. Ние ценим високо мнението на клиента и тъй като изработването на дизайн е процедура, която изисква прецизни предварителни анализи и отлична организация, ние ще Ви дадем полезни съвети и ще ви напъстваме, за да изградим една ефективна и стабилно работеща стратегия, а именно – уникалност за вашия продукт.

Дългогодишният опит на специалистите и насочеността да се развиват в областта на графичният дизайн и предпечатната подготовка дава предпоставки за направата на един завършен продукт. През годините екипа е усвоил до съвършенство софтуера с който работим, а гледната точка и творческото мислене на художниците спомагат за направата на уникален дизайн за вашата опаковка.

Опаковки

Color Switcher