ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПринтГайд Инфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Какво се търси днес: Опаковки от микровелпапе, Двойно лепяща лента, Платна за парциално нанасяне, Широкоформатни инженерни машини
Фирма
ПакУуд

ПакУуд

Информация за фирмата

Компанията Packwood е специализирана в производството на опаковки от картон и велпапе. Опаковките от крафт картони са приоритетни и нашето желание е да се опитаме да ги наложим на българските потребители, които търсят здрави и качествени опаковки.


Фирма ПакУуд с рейтинг 11 и e на място 140 от общо 2414 фирми.

Уникални посещения: 1741
Контакти
с. Гурмазово
ул. „Гурмазовско шосе“ 62,
Индустриална зона
Тел.: 0884 035 352
Тел.: 0888 810 011
Вижте в Google Maps

Контактната информация и дейността на фирмата са актуализирани на 2018-09-28

E-mail
Кликни, за да видиш e-mail
Интернет сайт
Сфера на дейност

Опаковки

Опаковките произведени от Пакууд (Packwood) , могат да бъдат сертифицирани по FSC стандарт. Продукцията може да бъде доставена до адрес на клиента в страната или чужбина. За всички проекти се изготвят мостри в нашия офис. Предлагаме и експресно изрязване на мостри по време на среща с клиент за доуточняване и корекции. При реализиран проект мострите са безплатни за клиента.

Крафтовите опаковки, които произвеждаме са от 100% целулоза. Материалът е с бяло или кафяво лице и кафяв гръб, като печат е възможен и върху двете повърхности. Пакууд (Packwood) е специализирана в производството на опаковки за сандвичи тип fast food и тарелки за храна (хранителни продукти, плодове, зеленчуци, катми и палачинки). Каширани опаковки и дисплеи от 3- и 5-пластно велпапе и риборд.

Крафтови опаковки  ПакуудТагове
Довършителна обработка
Кашони от велпапе
Лепене на кутии(машинно)
Обемно лепене на опаковки
Опаковки от велпапе
Опаковки от микровелпапе
Опаковки от микровелпапе
Опаковки от хартия и картон
Офсетов печат
Печат
Печатни рекламни материали
Печатница
Печатници
Щанцоване

Отпечатай
Новини от ПакУуд
Цялоформатно Komori в Packwood

Komori става все по-предпочитан избор за българския печатар. Поредната машина с марката Komori, модел Lithrone S40, е най-новата придобивка на българския производител на картонени опаковки Packwood.

Packwood са с нов адрес

Компанията Packwood, която е специализирана в производството на опаковки от крафт картон и хартия се премести на нов адрес.

Продукти от ПакУуд

Визитка във вид на опаковка от крафт картон

Визитка във вид на опаковка от крафт картон Представя ме ви една оригинална визитка, под формата на крафт опаковка. Визитката представлява умален вид на карт...

Картонени тарелки

Картонени тарелки Тарелките са често използван продукт за транспортиране на хранителни продукти. Предлагат се изработени от различни матер...

ПакУуд във Facebook