Notice: Undefined index: polts in /home/prepress/polygraphy.info/public/index.php on line 52
Мюлер Мартини - Полиграфия Инфо
ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПринтГайд Инфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Какво се търси днес: Заобляне на ъгли на книги, Надписване на клавиатури, Щанци, Консумативи за хидрографика, Предпечат и дизайн
Фирма
Мюлер Мартини

Мюлер Мартини

Информация за фирмата

Мюлер Мартини България ЕООД е представителство на швейцарския машиностроителен концерн Muller Martini AG, водещ производител на системи за довършителни печатни процеси


Фирма Мюлер Мартини с рейтинг 18 и e на място 38 от общо 2352 фирми.

Уникални посещения: 412
Контакти
гр. София
1504, бул. „Цариградско шосе" № 133
БИЦ-ИЗОТ, корпус 1, офис 412а
Тел.: 0043 1 706 47 77 34
Тел.: 00381 11 645 55 97
Тел.: 0043 1 706 47 77
Вижте в Google Maps

Контактната информация и дейността на фирмата са актуализирани на 2017-01-12

E-mail
Кликни, за да видиш e-mail
Интернет сайт
Сфера на дейност

Други

Дистрибутор на книговезка тел Lötters.
Дистрибутор на помпи за сгъстен въздух/вакуум Elmo Rietschle, Германия.

Машини


Мюлер Мартини – машини за полиграфическата индустрия


Мюлер Мартини е в помощ на графичната индустрия по целия свят, произвежда най-съвременните системи, които повишават нивото на качеството. Разработваните решения са съобразени с ефективен разход и съвременна технология според условията на пазара и предвид изискванията на индустрията.
Всичко това изисква перфекционизъм и рационални, напълно автоматизирани системи, работещи в дигитализирани мрежи. Точно там е силата на Мюлер Мартини. Благодарение на гъвкави, икономически изгодни и интегрирани решения  - на всички нива на последващата обработка на печатни изделия – графичната индустрия успешно може да посрещне предизвикателствата на днешния и утрешния ден.

Мюлер Мартини предлага полиграфически машини в следните сфери:
- печатни машини
- системи за извеждане на продуктите от ролните печатни машини
- влагащо-шиещи системи
- линии за производство на книги с меки корици
- линии за производство на книги с твърда подвързия
- системи за експедиция на вестници
- книги по поръчка (дигитални системи за печат и довършителни процеси)

Печатна машина AlprintaРолната офсетна печатна машина Alprinta е разработена за високочествен акцидентен печат и мейлинги, както и за производството на гъвкави опаковки и етикети. С максимална скорост до 457 м/мин тя е идеалната печатна машина и при по-големи тиражи за производство на листов печат, роли, коли и безконечни формуляри.

Събирач на щанги VivoГолямото разнообразие от поръчки, обусловено от кратки и често сменящи се производства, изисква гъвкаво извеждане от ролните машини. Благодарение на високата си автоматизация, Vivo се отличава с най-бързото време за пренастройка. Благодарение на доказаната си конструкция, Vivo може да бъде използван изключително гъвкаво. Дори с интегрирано автоматично палетизиране, за своята класа той заема най-ограничено пространство.

Влагащо-шиеща машина Tempo 22BШМ Tempo 22 е утвърдена в практиката производствена система за рентабилно многосменно производство. Ефикасното производство на списания, брошури и каталози се извършва благодарение на прецизно управление с производствена база данни, Job-Management и JDF-връзка.

Биндер Acoro A5Биндерът Acoro A5 се отличава с високо качество на лепилното скрепване, висока степен на автоматизация и бърза подготовка и пренастройка. Acoro A5 със своята гъвкавост и качество на продуктите е подходящ за всяко средноголямо книговезко предприятие и има успех на пазара. Машината разполага с автоматична  пренастройка на дебелината на книгата по цялата производствена линия и е програмиран за книги с дебелина от 3 до 60 мм. Биндерът позволява производство на различни видове брошури като Swissbind, швейцарска брошура, Otabind, Repcover или английска брошура.

Машина за концево шиене VenturaПравилният избор при производството на висококачествени книжни тела за твърда и мека подвързия е машината за концево шиене Ventura. Тя е убедителна с големия си обхват от формати и възможността за производство на двойници. С Ventura могат да бъдат обработвани най-различни видове коли с оптимална скорост и то с най-високо качество на скрепване. Машината за концево скрепване Ventura е убедителна с патентованото образуване на концеви бримки посредством духащ въздух. Това значително съкращава времето за пренастройка и по този начин се повишава рентабилността.

Система за влагане NewsLiner-ANewsLiner-A е идеалната влагаща система за средни до големи тиражи вестници с производителност от 48 000 екземпляра за час при единичен режим или 90 000 екземпляра за час при двоен режим. Благодарение на гъвкави възможности за влагане, системата заработва голяма добавена стойност. Могат да бъдат обработвани до 14 продукта с голямо разнообразие на формати и брой страници.

SigmaLine – първото напълно интегрирано цялостно решение за книги по поръчка (Book on Demand)От няколко години дигиталният печат твърдо се е наложил на пазара. Но с интелигентното свързване в мрежа на всички дигитализирани частични процеси се дава възможност за рентабилни решения при производството на печатни продукти. Благодарение на SigmaLine те могат да бъдат изработени в един единствен работен ход и с интегрирано управление на потока. С това единствено по рода си световно BoD-решение в промишлена конструкция за многосменна работа Müller Martini обединява високата компетентност в областта на печатните машини и довършителните процеси.

Освен в гореизброените сфери, Мюлер Мартини Бълтария ЕООД предлага на нашия пазар машини и консумативи на следните производители:
- Hörauf, Германия – машини за производство на твърди корици и полу-автоматични тристранни ножове
- BOGRAMA, Швейцария – щанцавтомати
- Ryobi, Япония – листови офсетни печатни машини
- Lötters, Германия – книговезка телТехника
Отпечатай
Новини от Мюлер Мартини
Ден на отворените врати в Resl в Чехия – една демонстрационна зала за бъдещето

Печатница D.R.J. Tiskárna Resl проведе заедно с Мюлер Мартини Източна Европа Ден на отворените врати в производствените си площи в чешкия град Náchod.

Първият дигитално отпечатан вестник в света разчита на системи от Muller Martini

Mengis Druck AG, компания, базирана във Висп в швейцарския кантон Вале, поставя крайъгълен камък в графичната индустрия като инсталира първата цифрова печатна машина за вестници в света.