ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПринтГайд Инфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Какво се търси днес: Пластмасови карти, Directjet, Трансферна хартия за текстил, Цветен офсет, Торбички от нетъкан текстил, Фотобалони
Фирма
МЕГАДЕН ЕООД

МЕГАДЕН ЕООД

Информация за фирмата

Проектиране и изработка на щанц-форми, гравирани износоустойчиви клишета за Брайлово писмо и релеф, отпадни форми, пертинаксови бигови форми, гилотини- комплект за всички модели на щанц-автомати BOBST, както и за всички други щанцващи машини, които използват плоски щанци за щанцоване на всички видове хартии, картони, велпапе-всички вълни, клингерит, кожа, PVC фолио и др.


Фирма МЕГАДЕН ЕООД с рейтинг 22 и e на място 71 от общо 2362 фирми.

Уникални посещения: 635
Контакти
гр. Пловдив
4000, ул. Прохлада № 1
Тел.: 032/ 268 099
Вижте в Google Maps

Контактната информация и дейността на фирмата са актуализирани на 2015-01-08

E-mail
Кликни, за да видиш e-mail
Интернет сайт
Сфера на дейност

Довършителна обработка

Нашата технология за изработване на щанци:

Революционно заострен режещ инструмент и двуслойна дъска се комбинират за да се създаде по- здрава, по- издръжлива и по- прецизна щанца. За разлика от лазерите тази технология не прогаря дъската, а я прорязва - така каналите стават по- устойчививи. Специалните Y оформени канали държат ножа в горната и долната част на дъската с обща площ 6мм, за разлика от лазерните системи, при които площа на задържане е  само 1мм. При тази технология липсват проблемите с широчината на каналите, тъй като се работи с висококачествени калибровани инструменти.Благодарение на високата технология и гъвкавост на софтуерът има възможност с абсолютна повтаряемост да изработваме:


Щанцформи
Изработваме щанц-форми за абсолютно всички модели щанц-автомати  "BOBST " -  независимо от годината на производство, както и за всички видове щанц-машини които използват плоски щанц-форми (матрици) за щанцоване на хартия, картон, велпапе (всички вълни), клингерит, кожа, PVC фолио и др.
 
Щанцформи

Щанцформи

Пертинаксови бигови форми
Използват се при дълги тиражи (над 50,000 листа) и за тиражи при които, чрез използване на стандартните бигови канали, не се получава добър резултат. За нас не е проблем да изработваме пертинакс дори и за най-  капризните асортименти.
Пертинаксови бигови форми
Отпадни форми
Използват се при машини които имат втора секция ( BOBST  и др.), където
чрез комплект (горна и долна) отпадни форми се премахва вътрешния,страничния и задния отпадък.

                        Отпадни форми

Клишета за брайлово писмо:
Изработват се от износоустойчиви материали, за многократна употреба.Могат да бъдат вградени в самата щанцформа или монтирани на отделна дъска.Всички клишета за Брайловото писмо са гравирани и съобразени по стандарт ECMA.

Клишета за брайлово писмо

Клишета за брайлово писмо

Клишета за брайлово писмо


Клишета за релеф:

Изработват се от износоустойчиви материали, за многократна употреба.Могат да бъдат вградени в самата щанцформа или монтирани на отделна дъска.Всички клишета за релеф са гравирани, като най-тънката линия на печата може да бъде 0.4 мм.

Клишета за релеф

Клишета за релеф
Отпечатай