ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПринтГайд Инфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Какво се търси днес: Календари 2019, Defekt, Мфу, Едностранно светещи кутии, Бест брендс, Дели, Рециклиран картон, Кристиян, Pvc фолио доставчици
Фирма
Лейбълс Тек България

Лейбълс Тек България

Информация за фирмата

Търговия и сервиз на оборудване за отпечатване и довършителни операции на самозалепващи етикети на ролка. Компанията е официален представител на Trojan Label и GM.dk (Grafisk Maskinfabrik A/S) за България.


Фирма Лейбълс Тек България с рейтинг 3 и e на място 521 от общо 2380 фирми.

Уникални посещения: 888
Контакти
гр. София
ул. Козлодуй 94
Тел.: 0882/ 447 006
Вижте в Google Maps

Контактната информация и дейността на фирмата са актуализирани на 2017-02-08

E-mail
Кликни, за да видиш e-mail
Интернет сайт
Сфера на дейност

Машини

Trojan 2

Първата в свата достъпна дигитална преса за етикети на ролка. Сега всеки може да премине към дигитално отпечатани етикети.
TrojanTwo е първият сериозен продукт на пазара на достъпни дигитални преси за етикети, който има характеристиките на по-големи и по-скъпи системи. Пресата печата с 18 м/мин и с резолюция до 1600 х 1600 dpi . С помощта на специално разроаботени алгоритми и система за самоподдръжка и отдалечена такава, можете да отпечатвате големи обеми с много високо качество.

TrojanTwo е най-добрата малка дигитална преса за етикети на ролка на пазара в момента и е създатена специално за печатници за етикети.

Trojan 2

Trojan 3

Вашият интелигентен и лесен преход към хибриден печат
Представяме ви решение, което ще промени начина ви на работа, свързана с опаковки и етикети

Trojan3 е система за надграждане на вече съществуваща техника за печат или довършителни операции, както и самостоятелно изградени решения за етикети, опаковки от картон и велпапе. Системата работи с до 18 м/мин и позволява висококачествен пълноцветен печат върху всякакви материали с абсорбираща повърхност, каквито са повечето нехромирани хартии или материали, които са с предварително нанесено покритие (coating).

Огромна гъвкавост
Гъвкавостта на системата означава, че може да бъде използвана за печат върху плоскости, като например разгънати кутии или етикети, по-високи обекти, като пликове за писма, дървени плоскости или дори сгънати кашони, както и много други.

Trojan 3


DC330 mini

Машина за довършителни операции за етикети на ролка. Компактната версия на DC300/Dcoat.

Напълно автоматизирана машина за довършване на етикети. Предлага УВ флексо лаково покритие, щанцоване, разролване и пренавиване в една машина.

С повече от 100 модификации, които произвеждаме, можем да ви предложим здрава и доказана платформа за обработка на етикети. Линиите са изградени със стандартни компоненти от водещи производители като Panasonic, Lenze, Fife, Dines, и Gerhardt.

Задвижването в DC330 е изцяло със серво управление, което осигурява много малко сервизни намеси, най-лесният контрол на напрежението на медията и перфектна регистрация

Някои от основните предимства на DC330mini са максимална гъвкавост, осигурена от възможността да се справя с продукция от 50.8-546 mm и скорост на обработка до 32m/min. Голям диаметър на ролката, която зареждате, двойно извеждане и маса за рязане с въздушни стяги в изключително компактна машина. Диаметърът на развиващата ролка достига до Ø700 мм. Това е голямо предимство, тъй като осигурява минимални смени на ролките. Пмевматичната маса за рязане прави смяната между поръчките изключително лесна.

Минимална настройка на щанцата спрямо изображението с едно завъртане на цилиндъра, посредством електроника. Не се налага да местите цялата секция или да правите някакви други механични настройки. Интуитивен графичен тъч екран ви показва текущото състояние на машината и какво трябва да направите.

DC330 nano


DC330 nano

Супер компактна, ефективна по отношение на разходите машина за ламиниране, щанцоване и разролване.

С нарастването на дигиталния печат на етикети, печатниците осъзнават нуждата от дигитална печатна система, която предлага функции с добавена стойност, както и напълно завършени етикети. DC330NANO предлага идеалното решение за целта.

DC330NANO развиваща секция, самозалепващ ламинат, полуротационно щанцоване и разролване в компактна машина, която заема 1,3 х 1,3 м. Машината е идеална за продукция от малки дигитални машини или като допълнителна машина на вече съществуващия ви машинен парк. DC330NANO може да работи както отделно, така и свързана в едно с печатната машина.

DC330 mini


Тагове
Дигитални печатни машини
Етикетни принтери
Етикетни хартии
Консумативи за дигитален печат
Машини за дигитален печат

Отпечатай
Новини от Лейбълс Тек България
Лейбълс Тек пуска на пазара своя машина за печат на етикети

След период на разработка от около година, Лейбълс Тек пуска на пазара нова машина за печат на етикети на ролка - ColorFusion 1.

Разместване на силите в индустрията за печат на етикети на ролка

Последните анализи на компаниите за проучвания в сферата на полиграфията посочват един сегмент, в който се очакват двуцифрени ръстове в следващите 5 години. А в Източна Европа се споменава за растеж на оборотите от порядъка на 18-20% на година.