Е Принт ООД

Контакти

гр. София
жк. Левски Г
ул. Поп Грую 104Б
Тел.: 02/ 952 67 95
Тел.: 0899 142 737
Вижте в Google Maps
Контактната информация и дейността на фирмата са актуализирани на 2024-07-03

E-mail

Кликни, за да видиш e-mail
 • Съобщи за неточност

  Моля, ако сте забелязали пропуски или неточна информация в този профил, тук е мястото да съобщите за това.

  Съобщи за неточност
 • Статистика
 • Поискай оферта
 • Рейтинг 10
 • Място 43/2628
 • Посещения 8064

Информация за фирмата

Офсетов, дигитален и широкоформатен печат. Книговезка обработка, щанцоване, ламиниране, метални лайсни, метални спирали. Продажба на метални гребени и консумативи. Машини за полиграфията.

Сфера на дейност

Офсетов печат

Фирмата изработва всички видове печатни материали: листовки, дипляни, брошури, книги, вестници, списания, папки, торбички, календари, визитки, бланки, пликове за писма, банкови и счетоводни формуляри, фактури, полици, пътни листове, етикети, стикери, багажни стикери, кутии и др. Специализирана машина за печат върху пощенски пликове формат DL и C4.

Дигитален печат

Изработка на издания в малки тиражи (единични бройки) книги, календари, дипляни, листовки, визитки, папки, етикети, стикери, багажни стикери, фактури, печат с променливи данни, персонализация, номерация и др. Работим с най-съвременно оборудване за дигитален печат от XEROX.

Ролен дигитален печат

Ново оборудване за дигитален печат на етикети на рола и модул за довършителни процеси включващи изрязване по контур, разролване, пренавиване, ламиниране и др. Е Принт вече предлага бързо изпълнение на малки и средни тиражи дигитално отпечатани етикети на рола.

Широкоформатен печат

Подходящ за изработка на печатни материали за външно и вътрешно приложение: плакати, стикери, знамена, трансперанти, билбордове, фото репродукции, тапети и др. Печат върху винил, хартия, PVC фолио, канаваца, беклит и др. медии. Рязане по контур.

Довършителна обработка

Сгъване, термо лепене, твърда подвързия, тетрадно шиене, обрязване, биговане, щанцоване, поставяне на метални гребени, лайсни за календари и др. книговезки операции.
Приемаме книговезка работа и от други печатници.

Други продукти и услуги

Режещ плотер
Рязане по контур. За изрязване на надписи от фолио, рязане по контур, изработка на табели и др.

Щампи върху дрехи
Поставяне на щампи (лога, снимки, надписи) предоставени от вас или от наш каталог върху текстил - тениски, работно облекло и др.

Производство на пъзели

Производство на текстилни етикети
Съставни и ръстови, етикетите се доставят нарязани.

Производство на прозорчета за работни календари и заготовки за лайсни

 • Прозорчетата са изработени от PVC фолио, а ластика е двужилен с оплетка от памучна нишка и метални накрайници - продават се комплект от 100 бр. ПРОЗОРЧЕТА С ЦВЯТ ПО ЖЕЛАНИЕ НА КЛИЕНТА. 
 • Производство на заготовки за лайсни. Заготовките за лайсни са от алуминий в натурален цвят (сребристи) 2 см ширина и дължина 51, 55, 65 и 72 см. - продават се на килограм.

Други материали


Метални гребени и кукички за календари
 • Металните гребени JBI на кангал са стъпка 3/1 с размери - 3/16, 1/4, 5/16, 3/8, 7/16, 1/2, 9/16 и стъпка 2/1 с размери - 5/8, 3/4, 7/8 и 1 (размерите са в цолове), могат да се доставят в седем основни цвята. По заявка на клиента гребена може да се нареже на зададен брой зъби.
 • Куките за календари са с 3 основни профила и стандартни дължини 7.6, 10, 15, 20, 25, 30, 35 и 40 см.
Машинно заточване на бургии за книговезки дупчилки.

Доставка на памучни парцали
Телчета за шивачкa Rapid 106
Медии за дигитален печат
Подаръчни торбички
Кутийки за визитни картички
Можете да закупите от онлайн магазина тук.

Машини

Доставка на нови машини за довършителна обработка: биговачки - пълен автомат, полуавтоматични и ръчни, пробиващи, зашиващи, термо лепене, UV лакирки, машини за поставяне на капси, машини за поставяне на лайсни и др. Консултации при закупуване на полиграфическа техника нова и употребявана.

БИГОВАЧКИ - пълен автомат, полуавтоматични и ръчни

Нова серия машини специално изработена за биговане на отпечатъци от дигитални машини. Работна ширина 35 см. до 380 гр./м2, 100 програми до 100 бига

Eprint

Машини за лепене на етикети (апликатори)

Е Принт предлага машини за лепене на етикети.


апликатор на етикети

Актуален списък с предлаганите машини в момента.

Тагове

Color Switcher