Джей дизайн

Контакти

гр. София
1233, ул. "Лютиброд" № 11
Тел.: 02/ 981 72 98
Тел.: 02/ 981 72 99
Тел.: 0878 124 786
Тел.: 0878 124 782
Тел.: 0878 941 926
Тел.: 0885 336 722
Вижте в Google Maps
Контактната информация и дейността на фирмата са актуализирани на 2024-03-01

E-mail

Кликни, за да видиш e-mail

Уеб сайт

  • Съобщи за неточност

    Моля, ако сте забелязали пропуски или неточна информация в този профил, тук е мястото да съобщите за това.

    Съобщи за неточност
  • Статистика
  • Поискай оферта
  • Рейтинг 7
  • Място 108/2628
  • Посещения 6454

Информация за фирмата

Рекламна агенция Джей дизайн прави внос на рекламни корпоративни и бизнес подаръци и промоционални продукти, рекламен текстил, рекламни бележници и тефтери. Разполага със собствена печатна база и прави уникални технологии за брандиране на рекламни продукти.

Сфера на дейност

Джей Дизайн - отрасли:

От 30 години не спираме да се развиваме, да внедряваме нови технологии и да увеличаваме спектъра на стоки и услуги, които предлагаме, за да отговорим на клиентите с най-високи критерии и изисквания за уникална и качествена корпоративна реклама. Рекламна агенция Джей Дизайн, юридически представлявана от АТА ООД Ви предлага различната реклама. Правим комплексно обслужване: внос на рекламни и промоционални продукти, внос на рекламен текстил и рекламни бележници подходящи за корпоративни подаръци и промоционални събития. Рекламна агенция Джей Дизайн разполага със собствена печатна база и прави уникални за България услуги за брандиране на рекламни продукти. Разполагаме с шоурум. За екипа на Джей дизайн ще бъде удоволствие да работи за Вашето успешно представяне!

Лазерно гравиране на еко продукти от бамбук, дърво и коркЛазерно гравиране на 360 градуса на метални бутилки и чашиЛазерно гравиранеЛазерно гравиране на 360 градуса чрез ротация на стъклени чаши и стъклени бутилкиПълноцветен UV печат с ротацияПълноцветен UV печат на сувенириМногоцветен печат на 360 градуса на бутилки и чашиТампонен печатТопъл печат и преге печатПълноцветен трансферен печатСублимационен печат на чаши и бутилкиСублимационен печат на полиестерен текстилСитопечат с ротацияСитопечат директенТрансферен ситопечатТрансферен печат с видеофлекс

Печат на тенискиПечат на чадъриПечат на чанти | Печат на ранициПечат на шапкиПечат на козметични, парфюмерийни и фармацевтични опаковкиБродерияДизайн и предпечатПечат на банериПечат на сатенени лентиШирокоформатен печат

Рекламни продукти

Рекламна агенция Джей дизайн е вносител на рекламни корпоративни и бизнес подаръци и промоционални продукти от масов, среден и луксозен клас, рекламен текстил, рекламни бележници и тефтери, маркови колекции. Член е на професионалната организация PSI. Разполага с шоурум, в който можете да видите изобилие и разнообразие от продукти за корпоративни и бизнес рекламни сувенири. Наличието на собствена печатна база за брандиране на рекламни корпоративни и бизнес подаръци и рекламен текстил ни дава възможност да проявяваме гъвкавост по отношение на сроковете за печат и да осъществяваме контрол върху качеството при брандиране. В зависимост от различните Ви нива на контакти, екипът на рекламна агенция Джей дизайн ще Ви предложи най-подходящите продукти за реклама, ще Ви направи електронна визуализация, така, че да видите как ще изглеждат вашите рекламни продукти след брандиране, ще ги брандира с най-подходящата технология за брандиране и ще превърне вашите рекламни корпоративни и бизнес продукти в уникални чрез уникалните технологии за брандиране, които прави, така че да оставите траен спомен за вас и вашата фирма във вашите бизнес партньори и клиенти. Заповядайте в шоурума на рекламна агенция Джей дизайн и превърнете вашите рекламни корпоративни и бизнес подаръци в уникални!

Рекламни сувенири | Джей дизайн
Рекламен текстил | Джей дизайн
Маркови колекции | Джей дизайн
Бележници и тефтери | Джей дизайн

Рекламни календари | Джей дизайн

Тагове

Color Switcher