Notice: Undefined index: polts in /home/prepress/polygraphy.info/public/index.php on line 52
Адком - Полиграфия Инфо
ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПринтГайд Инфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Какво се търси днес: Заобляне на ъгли на книги, Самозалепващо фолио за плотер, Печат върху полиетилен, Дигитален печат върху картон
Фирма
Адком

Адком

Информация за фирмата

Адком е специализирана в решения за широкоформатен печат, графичен дизайн, предпечат, дигитален печат, вътрешна и външна реклама, решения за сублимация и печат върху сувенири, управление на цвета, скенери, широкоформатни принтери, професионални и хоби режещи плотери, дигитални преси, таблети, калибратори, софтуер и др.


Фирма Адком с рейтинг 23 и e на място 19 от общо 2352 фирми.

Уникални посещения: 645
Контакти
гр. София
1408
Ул. \\\"Майор Първан Тошев\\\" № 18-20
Тел.: 02/ 81 81 081
Тел.: 02/ 958 61 35
Вижте в Google Maps

Контактната информация и дейността на фирмата са актуализирани на 2016-04-08

E-mail
Кликни, за да видиш e-mail
Интернет сайт
Сфера на дейност

Машини

Продажба и сервиз на широкоформатни принтери, режещи плотери и друга периферия

Дигитални печатни преси и производствени принтери от Xerox

Дигиталните преси iGen 150, Xerox Color 800/1000 i и Versant 2100 предлагат качеството на съвременните офсетови машини, но тези


xerox_versant
модели на Xerox имат едно безспорно предимство: от единични бройки до няколко-стотин или хиляди страници тираж, за времето на от една цигара с кафе, при това на по-ниска цена.

Богатото портфолио на Xerox предлага по-малки модели с аналогично качество: Versant 80, както и широко достъпните модели C60 и C70. А стартиращите студия и големите офиси могат да поверят своя печат на надеждното решение Xerox 7835.

logo agfaСветовният лидер AGFA предлага 3 основни серии широкоформатни принтери: JETi, Anapurna и M-Press. С инсталираните повече от 4000 машини по цял свят, AGFA се превърна в един от основните производители на ролни, плоски и хибридни UV принтери от ниския, средния и индустриалния клас.


anapurna

AGFA е базирана в Мортсел, Белгия и разполага с производствени мощности в Европа, Канада и Корея. AGFA е водещ лидер в производството на CtP устройства за офсетов печат, както и на офсетни термо-пластини.

Jeti Mira

Новите модели от сериите: ANAPURNA включват 5 модела хибридни принтери за печат на ролни и плоски материали с ширини 1.6 и 2.5м, един модел плосък UV принтер и 3.2м UV RollToRoll.

mutoh
През изминалите 60 години от основаването си Mutoh наложи японското качество и надеждност като основни показатели на своите принтери и режещи плотери.


Моделите от серията Mutoh ValueJet се доказаха като най-успешните принтери на пазара.

valuejet

Благодарение на последното поколение глави с променлив размер на капката и разработената и патентована от Mutoh i2 (Intelligent Interweaving) технология за вълнообразен печат качеството на печат е перфектно. Типичните производствени скорости при 720 dpi са до 42 м2/ч. Ширината на печат при различните модели е 1.22 м, 1.35 м, 1.62 м и 2.6 м. Принтерите използват последно поколение мастила, които позволяват печат на различни неспециализирани медии (PVC, banner vinyl, backlite, плат и др.) при ниска себестойност на продукцията и издръжливост до 3 години на атмосферни условия. Възможността за повдигане на главите позволява да се използват широк кръг от медии за солвентен печат.

В комбинация с режещите плотери от сериите ValueCut може да се прави не само рязане по произволен контур и за единични бройки, но и по-дълбоко прорязване, включително до подложката, което спестява необходимостта от щанца в много случаи, когато се правят стикери или единични мостри на опаковки.

drafstation valuejet

Mutoh предлага и текстилни принтери, които позволяват трансфер и директен печат на полиестер, памук, коприна и други тъкани с производствени скорости между 20 и 40 м2/ч. Специалните рефилни системи позволяват снижаване на производствената себестойност и повишаване на производителността. Едно от най-използваните решения за сублимация са принтерите от серията Drafstation, които се наложиха с качеството на печата си, издръжливостта си на натоварване и не на последно място изгодна стартова инвестиция.

valuejet

Последните попълнения в продуктовото портфолио на Mutoh са принтерът ValueJet 426UF за директен печат върху сувенири, който спечели две отличия за най-добър мултифункционален принтер веднага след премиерата му на Fespa и ISA 2015 и DTG принтерът ValueJet 405GT, който се отличава с висока производствена скорост и качество.


eskoКато официални партньори на Esko Graphics, Адком предлага отлични решения за довършителни операции, както и за производство в малки серии. Режещите маси с марката Kongsberg предлагат уникални възможности за рязане, биговане, перфориране и ред други операции, които могат да бъдат реализирани посредством гъвкавата система за избор на глави и над 40 различни инструмента.

kongsberg

Производително и многофункционално цифрово оборудване за довършителни операции на мостри и къси тиражи опаковки, POP дисплеи, обемни знаци и надписи - това са част от възможностите на режещите маси Kongsberg. Те са лесни за опериране цифрови машини, които могат да бъдат лесно окомплектовани и надстройвани на по-късен етап. Това позволява да се обработват най-широкия кръг от материали, което е невъзможно за един обикновен рутер или лазер.

Различните серии XE, V, XN, XP, XP Auto и C предлагат различни нива на автоматизация (подаващи устройства за ролни и плоски материали, конвейерни ремъци, камери за регистрация, отвеждащи и почистващи устройства)


графтек graphtec logo
Graphtec FC4500Графтек е един от утвърдените лидери в производството на периферни и производствени устройства за рекламната индустрия. Продуктите се отличават с високо качество, прецизност, надежност и балансирани цени.Плоските режещи плотери Graphtec FC4500 и FC2250 представляват универсален инструмент за обработване на материали от винилно фолио до микровелпапе, гума, полипропилен, полиетилен и пр. Машините са подходящи за изработката на шаблони, форми за частичен лак, мостри или къси серии опаковки и др. В двете серии могат да се заредят едновременно с два инструмента (нож и биговащ инструмент).

С революционната си технология за пълно прорязване/ перфорация, двете серии ролни режещи плотери Graphtec FC8600 и CE6000 остават без аналог и диктуват тенденциите в индустрията.

Graphtec FC8600

Предимствата на плотерите с марката Graphtec далеч не се изчерпват с това. Подобрената система за контурно рязане ARMS 5.0, предлага изобилие от функции и увеличена чувствителност на оптиката.

CE6000

Особенно внимание е обърнато на удобството на управление. Функция за преминаване от нормален към улеснен(simple) режим на работа според уменията на оператора и конкретните задачи. Бързо и ефективно управление с 3.7 инчов LCD дисплей, прави работата с машините наистина удоволствие. Graphtec FC8600 има вградена мрежова карта за максимална използваемост и удобство.

Silhouette Cameo e малък модел режещ плотер, който наследи популярния Craft Robo Silhouette. С този модел лесно могат да се изработят стикери, поздравителни картички, етикети и пр.
За разлика от Silhouette Cameo, Silhouette Curio е с два работни инструмента и може да
изпълнява по-разнообразни задачи, като ецване, щриховане чрез точки и дълбоко прорязване.
По-големия просвет между каретата и основата, както и регулируемите платформи позволяват
рязане, гравиране и рисуване върху материали до 3 мм дебелина.

Silhouette Cameo


GCC logoGCC е доказан производител на устройства за реклама и визуална комуникация. Продуктите се отличават с надеждност, качество и достапни цени, което се отнася и за режещите плотери. GCC предлага четири серии режещи плотери подходящи за различно натоварване и приложения.


GCC AR 24GCC AR-24 е най-изгодния модел режещ плотер на пазара, който реже висококачествено при ширина на медия/рязане (719/600 мм). AR-24 е с чудесни въз можности, високо качество и надеждност на много достъпна цена. Моделът има сила на натиск до 250 грама при скорост до 552 мм/сек.

ExpertСерията Expert е бюджетно ориентирана, подходяща за не-голямо натоварване или начало на бизнес. Включва модели с работна площ 60 и 132 см., машините са със здрав корпус, качествена механика, с възможност за рязане на разнообразни материали.


Puma IIIPuma III е масовата серия режещи плотери, която предлага скорост до 600мм/сек., сила на рязане до 400 гр., при гарантирано водене на медията до 5 метра. Оборудвани със серво двигател с дигитално управление и оптика за рязане по контур, машините са подходящи за професионална интензивна употреба.

Jaguar IVJaguar IV и RX са професионалните серии режещи плотери включващи по 4 модела от 60 до 183 см. Добрите показатели – 600 гр. натиск и скорост до 1530мм./сек., ги нареждат сред предпочитаните от професионалистите устройства за довършителни операции.
Решения за опаковки

Специализиран софтуер за структурно проектиране, дизайн и производство на опаковки от опаковъчен картон, микровелпапе, велпапе, полистирен идр. Както и стелажи и дисплеи от Rе-board, 2- и 3-слойно велпапе и др. Производствените модули правят подреждането на щанц-формата лесно и удобно, а допълнителните възможности за оформяне и изрязване на изхвъргащите гуми правят решението пълноценно

ArtiosCad


Устройства за трансфер и фиксация на отпечатъци върху текстил

Преси и материали за апликация на плат

Американската фирма Stahls има вече над 70 години опит в разработката и производстовото на решения за апликация на плат. Техните преси от серията SprintMAG предлагат удобството на автоматичното отваряне след изтичане на зададеното време, Полиуретановите фолиа на фирмата предлагат уникална еластичност и устойчивост при пране. Качествените фолиа се предлагат както в различни разцветки за рязане, така и във вариант за дигитален печат.

Адком предлага решения за трансфер и фиксация на различни видове платове в зависимост от вида на материала: памук, коприна, полиестер, полиамид и др.

Фуларди, демпфери (steamer) перални и сушилни от SETeMa позволяват конфигуриране на различни поточни линии за фиксация на дигитално отпечатани платове.
Каландри и индустриални преси от Transmatic позволяващи висока производителност при трансфер и фиксация върху полиестерни платове, включително и разтегливи за спортни екипи, благодарение на специалните приставки към каландрите от серията Sport.

СКЕНЕРИ

Над 100 модела скенери: документни (до 120 стр/мин), слайд скенери с динамична плътност до 4.8 Dmax, офис модели, скенери за чертежи то 107 см ширина и специализирани скенери за книги.

ТАБЛЕТИ

Wacom
Wacom e световния лидер на пазара за графични таблети чувствителни на натиск и
дисплей-таблети с писалки без кабел и батерия. Сериите от сериите Intuos, Intuos Pro и Cintiq
са отлично решение за начинаещи и напреднали дизайнери и художници. Най-новото
попълнение към продуктите Wacom е Cintiq Companion, който сбъдва една мечта на всички
творци- да имат дисплей таблет, с който да могат работят всякъде, без необходимост от
компютър.

КАЛИБРАТОРИ

Спектро-фотометрите на X-Rite и Datacolor позволяват генериране на ICC цветови профили за CRT & LCD монитори, прожектори, телевизори, RGB и CMYK+ принтери. Скали за калибрация на камери и Pantone референтни скали

ДРУГИ

Адком предлага специализирани текстилни принтери от La-Maccanica Qualijet, сувенирни UV принтери DirectJet от Direct Color Systems, плоски апликатори от RollsRoller, мастила от Sensient, Huntsmann (Ciba), Nutec и Signtrade, канаваца от FujiFilm Euromedia, трансферни хартии от Champaper TransJet и от WingWingСофтуер

Адком e сертифициран партньор за софтуер на Adobe, Corel, Sai, Onyx, Microsoft и други производители.
Тагове
Cmyk и pantone скали
Dtp софтуер
Dye мастила за широкоформатен печат
Pvc самозалепващи фолиа
Uv мастила за широкоформатен печат
Банер стойки
Винил(банер)
Гилотини
Денситометри и спектрофотометри
Дигитални печатни машини
Довършителни машини за дигитален печат
Екосолвентни мастила
Екосолвентни принтери
Калибрация
Канаваца
Канвас
Консумативи за дигитален печат
Консумативи за сублимационен печат
Консумативи за трансферен печат
Лазерни принтери
Ламинатори
Мастила
Мастила за солвентен печат
Мастила за широкоформатен печат
Машини втора употреба
Машини за дигитален печат
Машини за трансферен печат
Машини за широкоформатен печат
Ножове за режещи плотери
Перфо фолио
Принтер за директен печат върху сувенири
Принтери
Принтери за директен печат върху плоскости
Принтери за директен печат върху текстил
Режещи плотери
Режещо-печатащи принтери
Рециклирани машини
Ролни термотрансферни преси(каландри)
Рутери
Скенери
Скенери за книги
Солвентни и екосолвентни принтери
Софтуер
Софтуер за проектиране на опаковки
Софтуер за управление на работния поток
Сублимационни мастила
Сувенирен принтер
Таблети
Текстилно фолио
Термозалепващи камъни
Термотрансферни преси
Трансферна хартия
Трансферна хартия за сублимация
Трансферни преси
Търговия с полиграфическо оборудване
Флок и флекс хартии
Фолиа за солвентен печат
Фолио трансферно
Хартии за мастиленоструен печат
Хартии за солвентен печат
Хартии за широкоформатен печат
Широкоформатни принтери и плотери

Отпечатай
Новини от Адком
Адком постави началото на Лигата на Mutoh

Специалната програма за клиенти беше обявена на годишната партньорска среща на доставчика.

Wacom Day 2016 - интересни и полезни лекции и презентации

Адком организира поредното издание на вече утвърденото събитие за графични дизайнери и визуални артисти.

Продукти от Адком

Покана за събитие на Адком

Покана за събитие на Адком След като ви показахме куфарчето за гостите на Adcom Day - решения за опаковки и реклама, вижте и нестандартната по...

Закачалка от Lightboard Eco

Закачалка от Lightboard Eco Още един продукт от рекламния щанд на Адком. Идеята: рекламен щанд на Адком. Всички продукти са напечатани и изрязани с...

Столове и маса от Lightboard ECO

Столове и маса от Lightboard ECO Столове и маса, изработени от Lightboard ECO Идеята: рекламен щанд на Адком. Всички продукти са напечатани и изрязани с...

Адком във Facebook